Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Izbor za zvanične blogere konferencije Spark.me 2017

Otvorene su prijave za takmičenje za zvanične blogere Spark.me konfrencije! Organizacioni tim konferencije koja spada u jednu od najvećih i najzanimljivijih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi i koja se održava 29. i 30. maja u Bečićima kod Budve, objavljuje da blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2017 konferenciji“, da ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi. Rok za prijavu je 28. april. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 9. maja na sajtu Spark.me konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvezdice „Mediteran“ (u kojem će konferencija biti održana), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 19. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena četiri ovogodišnja govornika – u pitanju su Rori Saterlend (Rory Suterland), potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Džon Burkhart (Jon Burkhart), specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist) koji dolazi iz Londona, Šarad Sagar (Sharad Sagar), društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina” i Rob Ficpatrik (Rob Fitzpatrick), serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 09. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€. Cena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osveženje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cena karte ne uključuje troškove prevoza i smeštaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno preneti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter nalogu.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.