Filmovi&Serije Najave Srbija

I poslednje dane februara provedite uz najbolje filmove

Obućar

Ako uživate u gledanju filmova, njihovim zapletima, raspletima i različitim životnim pričama, onda su FilmBox kanali „stanica” na kojoj definitivno treba da se zadržite prilikom njihovog menjanja. Zbog toga, udobno se smestite u vaš omiljeni kutak u kući i svoje slobodno vreme rezervišite za žanrove koji će probuditi najrazličitije emocije.

Sivi čovek

Ako ste raspoloženi za smeh, onda je komedija „Obućar” odličan izbor za četvrtak. Ovaj film govori o obućaru, četvrtoj generaciji u porodičnom poslu, koji pronalazi magičnu šivaću mašinu u podrumu svog oca. Mašina mu omogućava da živi živote svih ljudi koji nose njegove cipele. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Premium od 19:25h, a glavne uloge tumače Adam Sandler, Dan Stevens, Dustin Hoffman i Steve Buscemi.

Nasuprot tome, istinitu priču pretvorenu u film „Sivi čovek” možete pogledati u petak na kanalu FilmBox Stars u 22:40h, a u njoj ćete upoznati ozloglašenog serijskog ubicu, Alberta Fiša, majstora prijatne spoljašnosti, koji je prikazan u realističnom Njujorku dvadesetih godina prošlog veka, gde pronalazi lakoverne mlade žrtve i pothranjuje sopstvenu izopačenost. U ovoj drami, perspektivnom detektivu je dodeljen slučaj nedavno nestalog deteta, dvanaestogodišnje Grejs Bad, a u glavnim ulogama su Patrick Bauchau, Jack Conley, Silas Weir Mitchel i Lexi Ainsworthl.

Uništiteljka

Nedeljno veče provedite uz glumce kao što su Nicole Kidman, Sebastian Stan i Toby Kebbell, koji će se predstaviti u filmu „Uništiteljka“. U ovom spoju akcije i kriminalistike policijska detektivka se ponovo nalazi sa ljudima sa kojima je davno radila na tajnom zadatku, kako bi među njima konačno došlo do pomirenja. Da li se sve odvija po planu saznaćete ukoliko u 21h uključite kanal FilmBox Extra.

Izvor i odgovornost objave: www.represent.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.