Najave Srbija

Heineken® te vodi na gledanje finala Lige šampiona na ekskluzivnom kruzeru

Heineken®, jedan od vodećih premium brendova piva, kao generalni sponzor UEFA Lige šampiona i ove godine pripremio je posebno iznenađenje za sve fudbalske fanove u Srbiji. Gledanje najvećeg i najuzbudljivijeg sportskog događaja, finala UEFA Lige šampiona, biće organizovano na ekskluzivnom Heineken® kruzeru tokom krstarenja grčkim ostrvima.

Nagradni konkurs traje do 15. maja 2017. godine, a svi koji kupe Heineken® promotivno pakovanje u objektima Tempo, Maxi i Shop&Go biće u prilici da učestvuju. Za dalje učešće u nagradnom konkursu potrebno je da potrošač pronađe KOD, koji se nalazi na dnu Heineken® promotivnog pakovanja, i pošalje ga na Heineken® Srbija Viber Public Account. Takmičenje za glavnu nagradu podrazumeva kviz znanja na temu Lige šampiona, a informisanost i veštine snalaženja u davanju odgovora biće presudni faktori u borbi do pobede i osvajanju putovanja za dve osobe.

„Heineken® nije samo jedan od sponzora, već i brend koji deli strast praćenja UEFA Champions League sa svojim potrošačima. Zato i ove godine, najvernije fanove nagrađujemo gledanjem finalnog meča tokom krstarenja grčkim ostrvima. Pozivamo sve one koji vole Heineken® i Ligu šampiona da nam se pridruže i učestvuju“, izjavila je Tijana Domanović, brend menadžer Heineken®a.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.