Najave Srbija

Grand gong master Don Konro dolazi u Srbiju i Crnu Goru

Slavni Don Conreaux, grand gong master i najveći živi učitelj gonga dolazi u Beograd od 13-15. maja, a u Herceg Novi od 18 – 20. maja da održi trodnevnu radinicu s Ines i Mladenom Richter, na kojoj ćete upoznati drevne holističke instrumente, gongove i pevajuće zdele i pronaći put ka samo isceljenju, toleranciji i miru sa sobom i drugima.

Ines i Mladen Rihter

Master Don Conreaux je poznat u svetu kao jedinstven i poseban po mnogim kvalitetima. Njegova misija traje decenijama i on u svetu prenosi znanja o zvukoterapiji, gong jogi po mišićno emotivnim meridijanima, Starhenge strukturama, korespondenciji zvučnih vibracija s planetima, bojama, znakovima zodijaka i drugih drevnih kalendara. Znanje koje podučava objedinio je u  svojoj filozofiji Gong puta te kroz sva područja djelovanja uvijek šalje poruke mira i tolerancije.

Don Conreaux, Ines i Mladen Richter preneće vam znanje o istoriji gonga, demonstrirati vam njegovu snagu i dobrobiti. Imaćete izuzetnu priliku da samostalno učite da svirate gongove i pevajuće zdele. Upoznaćete se s načinom izrade gongova, kao i u kojim prilikama i na kojim mestima se mogu koristiti.

U program je uključeno i predavanje o kreiranju Vrtova mira – Starhenge, te će se raditi vežbe iz Gong MEM Joge po meridijanima za pomlađivanje organizma.

Naučićete kako se jednostavno, samostalno možete regenerisati i osnažiti svirajući rezonantne instrumente te kako možete postići zdravo i balansirano telo i vedar, slobodan i miran duh.

Na radionici ćete imati priliku da kupite pevajuće zdele i posebne ručno rađene drvene flaute, a saznaćete gde i kako možete nabaviti izuzetno kvalitetne gongove.

Uveče će biti organizovane zvučne kupke – zvučna putovanja s posebnom namerom za manifestaciju vaših želja i ciljeva.

Organizatori i domaćini, Lava i Vedar Vedski celo vreme će brinuti o svim vašim potrebama i prevodu s engleskog jezika.

Više informacija na FB stranici Vedar Vedski ili putem broja telefona +381691178078

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.