Najave Tech

Finale 1. Univerzitetske Esport Lige u BiH počinje ovog vikenda!

  • April 23, 2021
  • 2 min read
  • 33 Views
Finale 1. Univerzitetske Esport Lige u BiH počinje ovog vikenda!

Tim Elektrotehničkog fakulteta prvi je finalista velikog finala Esport Lige powered by Klika koje je zakazano za nedelju, 25.04. u 18:00 časova, a čiji ćete prenos uživo moći gledati na  Tiltproof YouTube kanalu. Tim ETF-a je do sada pokazao zavidno umijeće u esportu, a sada će imati priliku da odmjeri snage sa drugim finalistom koji će bit poznat danas u 18:00 h kada će se odigrati dodatni mečevi između Filološkog, Medicinskog i Prirodno-matematičkog fakulteta.

Jedan od timova ponijeće titulu prvaka u ovoj disciplini za svoj fakultet, ali i osvojiti bogate i brojne robne nagrade.

“Obzirom da industrija video igara u današnjem svijetu predstavlja jednu od najmoćnijih industrija zabave, Klika je sa zadovoljstvom podržala ovaj jedinstven događaj na našim prostorima. U kulturi naše kompanije jeste podrška svim inovativnim idejama i novim trendovima i nadamo se da ćemo uskoro imati priliko ovakav događaj podržati i uživo na ostalim Univerzitetima širom Bosne i Hercegovine. Igra je neizostavan dio života tako da ćemo sigurno pratiti finale u nedelju.”, kazala je Latifa Imamović, Head of Marketing u Kliki.

Story tiebreaker

Meč za treće mjesto odigraće se prije finalnog meča, u subotu 24.04. sa početkom u 18:00 h. Učesnike ovog duela saznaćemo nakon večerašnjih okršaja, koje također možete ispratiti uživo na Tiltproof Youtube kanalu.

„Prezadovoljan sam odzivom navijača i kolega sa fakulteta koji bodre svoj tim. Zajedno potvrđujemo da je esport i takmičarski duh prisutan na Univerzitetu Banja Luke. Radujem se samoj završnici takmičenja i vjerujem da će se gledaoci okupiti u još većem broju, kako bi u što boljoj atmosferi dočekali prvog šampiona Univerzitetske Esport Lige.“, izjavio je Stefan Đokić, suosnivač esport organizacije Tiltproof.

Izvor i odgovornost za objavu: www.tiltproof.gg

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.