Filmovi&Serije Najave

FILMSKA PRIČA O NAJVEĆEM PRIJATELJSTVU IKADA STVORENOM!

Predstavljamo prvu bioskopsku najavu za epsku avanturu ALFA!

Još od pamtiveka čovek je voleo životinje, ali ljubav ljudskog bića prema psu spada u one zaista posebne odnose. Počekom sledeće godine u domaće bioskope stiže nam epska avantura ALFA koja se bavi temom ljubavi čoveka prema životinjama, ali ispričana na način kakav do sada nikada nismo imali prilike da vidimo na filmu. Ovom prilikom predstavljamo prvu dostupnu bioskopsku najavu za ovaj avanturistički spektakl koji se jednostavno mora pogledati na velikom platnu.

Epska avantura ALFA radnjom je smeštena u poslednje ledeno doba, pre više od dvadeset hiljada godina, negde na području današnje Evrope. Tokom prvog lova s najelitnijom grupom lovaca iz svog plemena, mladić biva teško ranjen i ostavljen da umre. Psihički i fizički potpuno slomljen, kako bi preživeo moraće da nauči da se potpuno sam snalazi kroz izrazito neprijateljski nastrojenu divljinu. Protiv svoje volje on uskoro spašava usamljenog ranjenog vuka kog je njegov čopor ostavio nakon čega se ovaj neobični dvojac oslanja jedan na drugog i postaju saveznici kako bi se obranili od dolazećih opasnosti i vratili kući pre nego dođe vreme smrtonosne zime.

Film je režirao Albert Hjudžiz, jedan od braće Hjudžiz koji je kao reditelj do sada radio na projektima kao što su „Opasni po društvo“, „Mrtvi predsednici“, „Iz pakla“ i „Knjiga iskupljenja“. Ovo je ujedno i njegov prvi samostalno režirani film u kom je okupio impresivnu glumačku ekipu predvođenu mladim Kodijem Smitom Mekfijem („Planeta majmuna: Revolucija“, „X-Men: Apokalipsa“).

Na prvi pogled,prema prvoj bioskopskoj najavi očekuje nas pravi avanturistički spektakl, epska filmska priča o preživljavanju i stvaranju verojatno najvećeg prijateljstva kog je čovek ikada stvorio s nekim živim bićem uz obilje akcije i emotivnu priču od koje teško da će iko moći da ostane ravnodušan.

Epska avantura ALFA u domaće bioskope stiže početkom 2018. godine.

Kodi Smit-McPhee stars in ALPHA.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.