Najave Srbija

Eurobank na Festivalu zdravlja – besplatnih pregledi za decu korisnika EUROPLATA računa

eurobank-logoEurobanka je jedina banka koja će posetiocima Festivala zdravlja  predstaviti svoje pakete zdravstvene zaštite klijenata i njihove dece – jedinstvene na bankarskom tržištu kod nas. U saradnji sa zdravstvenom ustanovom BEL MEDIC, Eurobank je pokrenula uslugu Medifree Kids. Svi klijenti koji imaju otvorene račune za prijem zarade EuroPLATA Premija i EuroPLATA Sport od sada mogu da za svoju decu koriste besplatne pedijatrijske usluge. Tokom dvodnevnog Festivala zdravlja koji se 17. i 18. marta održava u Domu omladine, posetioci će na štandu Eurobank moći da saznaju koje sve pogodnosti prate Medifree program, a u popodnevnim satima na štandu banke biće prisutni i iskusni pedijatri Bel medic-a koji će odgovarati na sva pitanja roditelja. Za najmlađe posetioce Festivala spremni su i slatki pokloni.

Deca postojećih i novih klijenata (uzrasta do 18 godina) u okviru ove ponude imaju profesionalnu medicinsku brigu koju čine besplatni pregledi pedijatra, fizijatra, ORL specijaliste i to dva puta godišnje, kožne probe na alergene iz vazduha i hrane, i značajne popuste na druge preglede i laboratorijske analize.

Medifree Kids je peti po redu Medifree program, a u ponudi Eurobank su Medifree,  Medifree Sport, Medifree Exclusive, Medifree Zlatne godine. Sa Medifree Kids karticom moguće je jednim pozivom zakazati i bez čekanja obaviti preglede u Bel Medic-u na tri lokacije u Beogradu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.