Najave Srbija

Epizoda 2: Ber Grils ostavlja 14 Britanki na pustom ostrvu

U ultimativnom testu prživljavanja, Ber Grils ostavlja 14 Britanki na udaljenom, pustom ostrvu u Pacifiku, sa samo nešto odeće na sebi i par osnovnih alatki. Ovaj put, izazov preživljavanja je teži nego ikad – pokušaće da prežive same šest nedelja u jeku sezone tropskih oluja.

Izmorene nedostatkom vode i razdvojene, nakon što je deo grupe, na svoju ruku, krenuo u potragu za prihvatljivim mestom za kamp i nije se vratio.

Chavala Parker - EMBARGOED UNTIL 00:01 THURSDAY 14th MAY 2015
Chavala Parker – EMBARGOED UNTIL 00:01 THURSDAY 14th MAY 2015

Sa jednom grupom koja je dezorijentisana u džungli, Ebi, Fren i još tri žene ostavljene u privremenom kampu pogodila je jaka kiša. Ostavivši vatru da se ugasi i bez suvih drva da se na njih oslone, one sada preživljavaju na sve manjim zalihama vode. Tenzija raste, a njihova mentala i fizička snaga dovedene su do krajnjih granica. Fren, student doktorskih studija, onesvestila se, što je prouzrokovalo da ostale pozovu medicinsku pomoć. Pedesetpetogodišnja kasirka Džuli bori se da grupa ostane pri Berovoj mantri – pozitivnost, pozitivnost, pozitivnost.

Kako i posle dva dana i dalje nema traga ostalima i zbog nemogućnosti da brinu o sopstvenim potrebama kako bi preživele u najnemilosrdnijem delu osrtva, Ebi, Fren i Džuli suočavaju se sa teškim izborom, da li da nastave da čekaju povratak ostalih ili da uzmu sudbinu u svoje ruke i krenu u nepoznato, u pokušaju da ih sami pronađu.

Na drugoj strani ostrva, ekpedicija je u potpunosti ostala bez vode i sada se suočava sa nepodnošljivom dehidratacijom. Postaju sve dezorijentisanije u gustoj džungli, napetost dostiže tačku ključanja kada Kejt, majka dvoje dece, dovodi u sumnju sposobnost pedesetosmogodišnje Faj, najstarije članice na grupe, koja treba da ih odvede na sigurno. Danima tražeći grupu, ubeđene su da su blizu pronalaženja ostalih, ali kako život piše romane, čeka ih neprijatno iznenađenje.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.