Najave Srbija

Epizoda 2: 14 Britanaca na udaljenom, pustom ostrvu

U ultimativnom ekperimentu preživljavanja, Ber Grils ostavlja 14 Britanaca na udaljenom, pustom ostrvu usred Pacifika, u odeći koju imaju na sebi i sa nekoliko osnovnih alatki. Ovaj put, izazov preživljavanja je teži nego ikad, pokušaće da sami prežive šest nedelja u jeku sezone tropskih oluja.

U ovoj epizodi, bolničar blage naravi, Barni Strejndž, pomoći će grupi tako što će ih častiti ukusnom, ali i neobičnom večerom. Već petog dana grupa dolazi do tačke pucanja. Ostvo je zahvaćeno naletima jakih oluja, a zbog nedostatka pravog skloništa, muškaci skoro da nisu oka sklopili. Nisu imali pristojan obrok još od kada su stigli, a rivalstvo između dva ostrvska graditelja, Pola i Endija, pretvorilo se u pravi rat. Zajedno sa najmlađim članom Džoom, oni su sve bliže odluci da napuste ostrvo, na nesreću drugih.

Bear Grylls
Bear Grylls

Kako su na svađu izgubili dosta vremena, svoje prioritete sada moraju usmeriti na hranu. Cele nedelje skoro da ništa nisu jeli, te brzo gube snagu. Uprkos njihovom trudu, lovci početnici nisu uhvatili ništa za jelo. Prinuđeni da rizikuju sve više u potrazi za neophodnim kalorijama, 29-godišnjaka Barnija i kamermana talasi odbacuju na stene dok su pecali na surovoj obali. Među strašnim strujama Pacifika, susreću se s borbom između života i smrti.

U kampu, situacija nije mogla postati gora, jer je farmer Čarli dobio bolni ubod od škorpije. Plašeći se da nije možda otrovna, ostali su satelitskim telefonom pozvali medicinsku pomoć van ostrva.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.