Najave

Električni orgazam slavi 35 godina postojanja u Domu omladine

Užasno nam je drago što je toliko interesovanje, jer mi smo ipak beogradski bend. Radujemo se što ćemo 35 godina benda proslaviti sa dva koncerta u našem gradu!“, kaže frontmen Srđan Gojković-Gile.

Ulaznica košta 1.200 dinara, a na dan koncerta 27. decembra biće 1.500 dinara. Prodaja preko mreže Eventim.

https://www.facebook.com/events/191158404566260/

Na koncertima 26. i 27. decembra Električni orgazam će, najavljuje Gile, svirati “presek cele karijere, od prvog do poslednjeg albuma, znači oko dva sata najvećih hitova, uz neke pesme koje dosta dugo nisu svirane u Beogradu”.

Tokom 35 godina postojanja Električni orgazam se pokazao kao jedan od najznačajnijih domaćih bendova, objavivši niz uticajnih i žanrovski izuzetno raznolikih albuma kao što su novotalasni debi “Električni orgazam”, psihodelični “Lišće prekriva Lisabon”, rokenrol “Distorzija” i živi “Braćo i sestre”, eklektični “Zašto da ne” ili poslednji, gruvajuće fankoidni “To što vidiš to i jeste” (2010).

Mnogo generacija smo odškolovali, tako da očekujem u Domu omladine one koji su nas slušali osamdesetih, devedesetih i dvehiljaditih, ali i izvestan broj ljudi kojima će to biti prvi Orgazam u životu“, kaže Gojković.

Pred slavljeničke koncerte u Beogradu Električni orgazam je objavio nedavno novi singl/spot “Bio sam loš”, kao najavu novog albuma radnog naziva “Gde smo sad?” planiranog za iduću godinu.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.