Najave Srbija

Ekskluzivno samo na Supernaturalu – Wellness program uz jogu i kapueru

Najveći ekološki događaj u Srbiji, deseti Supernatural festival održaće se u subotu 23. aprila, na prostoru kod Hajdučke česme. Kapije festivala se otvaraju u 11h. Posetioci će biti u prilici da dan provedu na „Supernatural pikniku“ sa svojim najmilijima, družeći se i uživajući u muzici, pijaci i aktivnostima koje blagotvorno utiču na um, duh i telo. Ulaz na Supernatural festival je besplatan!

Ove godine poseban akcenat Supernatural festival stavlja na Wellnes programkoji se sastoji od joge, kapuere i nutricionističke radionice.

Hajducka-cesma-117a

Sertifikovan joga instruktor Zorana Minčić, i kapuera majstori škole „Kapuera Angola“  pokazivaće posetiocima kako da kroz fizičku aktivnost usklade duh i telo. Joga je drevna nauka zdravog življenja, i kao takva, osmišljena je da bude uklopljena u svakodnevni život. Kapuera (capoeira) je afro-brazilska borilačka veština, nastala među afričkim robovima u kolonijalnom Brazilu, kao izraz njihove težnje za slobodom. U nju su inkorporirani elementi plesa, akrobatike i magijskog rituala, zbog čega kapuera nikoga ne ostavlja ravnodušnim i iz godine u godinu ima sve veći broj poklonika širom sveta.

Veoma važan aspekt wellnessa je i pravilna ishrana. U Supernatural baru, posetioci će moći da probaju smoothies i sveže ceđene sokove od voća, povrća i koštunjavog voća, kao i funkcionalni obrok napravljen od Wellness integralnog keksa (iz Bambija), koji je pripremljen u saradnji sa Bobom Vujanović, inžinjerom biotehnologije, nutricionistkinjom. Pored toga, posetioci će imati priliku da probaju i nove Wellness Breakfast biskvite, koji u kombinaciji sa voćem, sokom ili jogurtom čine lak, zdrav i ukusan doručak. Svi zainteresovani posetioci će moći da se konsultuju u vezi sa principima pravilne ishrane, kao i  oko specifičnih, individulanih potreba u ishrani prilagođenih navikama, načinu života i kulinarskim navikama koje ponaosob imamo.

Supernatural festival nastavlja da iz godine u godinu neguje koncept dnevnog festivala, kako bi posetioci imali priliku da se druže, steknu nova znanja iz ekologije i zaštite životne sredine, uživajući u dnevnom svetlu i prirodi.

Više informacija možete pronaći na:

www.supernatural.rs 

www.facebook.com/supernaturalfestival

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.