Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

E! najavljuje: EJ Džonson, sin košarkaša Madžika Džonsona, u rijaliti seriji

Serija kanala E! Entertainment, #RichKids of Beverly Hills (Bogata deca Beverli Hilsa) širi franšizu na seriju  EJ NYC  (I Džej Njujork), šestodelni  spin-off koji će premijerno biti prikazan 8. jula u 20:00. Serija prikazuje sjaj i glamur iz potpuno nove perspektive bogatih naslednika koji se provode na raznim destinacijama. Glavni akteri su poznati bogati naslednik EJ Johnson, sin košarkaša Majic Johnson-a,  njegova sestra Elisa Johnson, Samaria Smith, ćerka  repera LL Cool J-a i Sanaz Panahi, naslednica iranskog trgovca nekretninama. Premijera serije EJ NYC  će se direktno nastaviti na dijamantsko venčanje blogerke Morgan Stewart i trgovca nekretninama Brendan Fitzpatrick-a u seriji #RichKids of Beverly Hills, koje će biti prikazano u finalnoj epizodi sezone, 1. jula na E! kanalu.

“Uzbuđeni smo što je kreiran spin off još jedne od naših hit franšiza dok proširujemo uspeh E! kanala kao najvećeg kreatora rijaliti sadržaja i dok nam je rejting sve veći”, izjavio je Džef Olde, izvršni direktor za program i razvoj E! kanala.  “EJ nastavlja da bude istaknuti  lik u seriji #RichKids, sa svojom vrhunskom ličnošću i orginalnim stilom, a sada će gledaoci dobiti priliku da ga prate na potpuno drugačijem putovanju dok prihvata svoje novo samopouzdanje i dok se trudi da izgradi brend koji će biti dostojan porodičnog prezimena.”

Pošto je oslabio preko 80 kilograma, EJ sada ima novu figuru koja mu daje samopouzdanje da preuzme modne rizike još više, a njegovi stilski izbori nisu prošli nezapaženo u modnom svetu. Uz postignutu veliki slavu na televiziji i društvenim mrežama, EJ-ev život je sada pun romantike i profesionalnih šansi. On želi da uradi sve što je u njegovoj moći da bude siguran da svako može da nosi šta god želi i da bude ko god hoće.

EJintheCity group w1a copy3

Posle nekoliko godina odvojenog života, EJ je odlučio da ponovo živi sa svojom sestrom Elisom.  To nije samo sestrinska ljubav, jer je Elisa jaka, tvrdoglava i odgovara ulozi neustrašivog brata. Srećom, EJ se obezbedio pratnjom koju čine jake ličnosti. Smela i glamurozna serija EJ NYC  premijerno će biti prikazana u petak 8. jula u 20:00 samo na E!  

Serija EJ NYC  je urađena u produkciji  ITV Entertainment u saradnji sa GGTV i Leepson Bounds Entertainment. Gennifer Gardiner, David Leepson, Eric Kranzler i Doron Ofir su izvršni producenti.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.