Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Džon Burkhart o marketingu i kreiranju sadržaja na ovogodišnjoj Spark.me konferenciji

Jedan od govornika pete po redu Spark.me konferenicije biće Džon Burkhart (John Burkhart), stručnjak za oblast marketinga sadržajem (content strategist), iz Londona, najavio je organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Spark.me će se održati 29. i 30. maja, u Bečićima kod Budve.

Burkhart je nagrađivani predavač, specijalista za oblast marketinga sadržajem i pisac promotivnih sadržaja (copywriter) koji je karijeru posvetio proučavanju čime brendovi mogu da zasluže pažnju kupaca. Osnivač je TBC Global, agencije koja pruža konsultantske usluge iz oblasti marketinga, u okviru koje brojnim organizacijama drži radionice na temu marketinga sadržajem, rada sa uticajnim onlajn korisnicima, vještina pripovijedanja i kreiranja sadržaja.

Burkhart je koautor nekoliko međunarodno priznatih knjiga koje se bave tematikom oglašavanja i marketinga: „Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising“, „Hacker Maker Teacher Thief“, i „Truly Ballsy Content“. Jedan je jedan od retkih govornika koji su sedam godina za redom predavali na South By Southwest Interactive (SXSWi), najvećoj tehnološkoj i marketinškoj konferenciji na svetu. Danas je jedan od članova Komisije za uređivanje programa SXSWi. Burkhart takođe vodi Komisiju za strateško upravljanje sadržajem konferencije SEAT (Sports and Entertainment Alliance in Technology), globalnog događaja koji okuplja direktore marketinga i direktore tehnološkog sektora profesionalnih sportskih timova. Njegov rad je refenciran u međunarodnim časopisima kao što su Rolling Stone, Fast Company i The Guardian.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena tri ovogodišnja govornika – u pitanju su Šarad Sagar (Sharad Sagar), društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspešnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Ficpatrik (Rob Fitzpatrick), serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Rori Saterlend (Rory Suterland), potpredednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sedištem u Londonu. U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici i Twitter nalogu.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.