Najave Srbija

Dr Maks Mekjuan otvara ovogodišnju Spark.me konferenciju

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 29. i 30. maja, u Budvi, je objavio ime ključnog govornika koji će otvoriti konferenciju Spark.me 2017. U pitanju je dr Maks Mekjuan (Max McKeown), višestruki autor bestselera, trener u oblasti strategije, i bihejvioralni psiholog.

Dr Mekjuan se smatra ekspertom na poljima inovacione strategije, liderstva i organizacione kulture, a njegovi radovi su prevedeni na više od 13 jezika. Autor je šest međunarodno nagrađivanih knjiga, među kojima su „The Strategy Book“, „The Innovation Book“ and „Adaptability: Art of Winning in an Age of Uncertainty“. Dr Mekjuan je član Britanskog društva psihologa i član Kraljevskog naučnog udruženja (Royal Society of Arts), udruženja sa sedištem u Londonu koje za cilj ima da pronađe praktična rešenja za društvene probleme.

Dr Mekjuan radi kao trener u oblasti strategije za neke od najuspešnijih kompanija na svetu koje se nalaze na Fortune 100 listi, i kao savetnik lidera iz velikog broja različitih industrija, od maloprodaje i proizvodnje, preko farmaceutske idustrije i policije, do javnih preduzeća i luksuznih hotela. Svoje znanje deli i kao glavni predavač na konferencijama širom sveta.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena 10 ovogodišnjih govornika – u pitanju su Rory Sutherland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sedištem u Londonu, Kamran Elahijan, globalni investitor u kompanije iz tehnološke industrije, osnivač deset visokotehnoloških biznisa i filantrop, Heather B. Armstrong, najpoznatija svetska blogerka iz oblasti roditeljstva sa preko 1,5 miliona pratilaca na Tviteru i autorka bestselera časopisa New York Times, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor Saatchi & Saatchi i dobitniku brojnih svetskih priznanja najvišeg nivoa iz oblasti marketinga i advertajzinga, Virdžinija Salas Kastiljo, izvršna direktorka konsultantske kuće Ginicanbreathe, i jedan od pet vodećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svetu, Piter Kim, potpredsednik odeljenja za angažman digitalnih korisnika u okviru LEGO grupacije, najvećeg prodavca igračaka na svetu, Aza Raskin, serijski preduzetnik i jedan od najuticajnijih dizajnera korisničkog interfejsa na svetu, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspešnih ljudi mlađih od 30 godina”, Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike “The Mom Test“ i Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist), koji dolazi iz Londona.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.