Najave Srbija

Dodela Oskara – Kanal E! na crvenom tepihu u nedelju na ponedeljak

Foto: NBCUniversal / E! Entertainment

Kanal E! vraća na crveni tepih svoju čuvenu emisiju LIVE FROM THE RED CARPET  u nedelju 25. aprila u 23.00 (nedelja na ponedeljak) za dodelu nagrada Oskar 2021, godišnji događaj u “Dolbi teatru” koji proslavlja najveće i najsjajnije zvezde holivudske galaksije. Ova dinamična emisija gledocima donosi najbolji mogući pregled stila i prikazuje ko je šta obukao na glamuroznom crvenom tepihu.

I ove godine Đuliana Rančić biće voditeljka ove emisije; ona je jedan od voditelja emisije E! News (E! Vesti) i deo je ekipe E!  kanala na crvenom tepihu  na skoro svim značajnim događajima  intervjuišući svetske zvezde uz poznati format kanala E! – Live From The Red Carpet.

E, Live from the red carpet, Jason Kennedy, Juliana Rancic
Foto: NBCUniversal / E! Entertainment

Za razliku od nekih drugih dodela nagrada u proteklom periodu, nominovani za nagradu Oskar dobili su poziv da fizički prisustvuju ceremoniji, a ne virtuelno, a za one koji neće moći da prisustvuju svečanosti, Akademija će preuzeti priznanja umesto nagrađenih. 

Za 93. dodelu nagrada Oskar najavljene su u ulozi voditelja brojne poznate ličnosti iz sveta filma, među kojima su: Bred Pit, Harison Ford, Hali Beri, Ris Viderspun, Rene Zelveger, Hoakin Finiks,  Endžela Baset, Lora Dern i mnogi drugi. 

Uživo, nedelja 25. april u 23.00 na E! kanalu:  E! Live From The Red Carpet: Oscars 2021!
https://www.instagram.com/p/CN3Kt7lBj_9/

Izvor i odgovornost objave: www.propr.rs

Fotografije: NBCUniversal / E! Entertainment

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.