Najave Srbija

Dodela nagrade Vip iskorak za poseban doprinos u popularizaciji umetničke igre

U susret 13. Beogradskom festivalu igre, 13. oktobra, u 13 časova, drugu godinu zaredom biće dodeljena nagrada Vip iskorak. Ova nagrada je namenjena novinaru koji je na poseban način doprineo popularizaciji umetničke igre u Srbiji. Uz izložbu fotografija i prigodan koktel u Art holu Politike u Makedonskoj ulici, planirano je druženje novinara, donatora i publike Beogradskog festivala igre.

Dodela nagrade Vip iskorak za poseban doprinos u popularizaciji umetničke igre

Nagrada ima za cilj da afirmiše novinare i redakcije kulture, da predstavi savremene načine i mogućnosti najavljivanja i praćenja umetničkih događaja, kao i da ohrabri medije u kreiranju nove pozorišne i baletske publike. Nagrada za kontinuirano i autentično praćenje inostrane i domaće plesne scene se od 2014. godine dodeljuje svake godine, u periodu između dve edicije Beogradskog festivala igre.

Vip mobile je već osam godina glavni pokrovitelj Beogradskog festivala igre, i kroz ovo veliko i značajno partnerstvo koje je donelo čitav niz nezaboravnih plesnih događaja publici u Srbiji, ali i pokrenulo mnoge značajne projekte, bila je uvek dragocena saradnja sa novinarima, urednicima i medijskim kućama, kao i fotografima koji su zabeležili sve aktivnosti i događaje jednog od najvažnijih evropskih festivala savremene umetničke igre.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.