Doček Nove godine na podgoričkom trgu

0

Još nije decembar a već se prave planovi za doček najluđe noći. Ove godine se pripremaju prava iznenađenja a najveće je doček Nove godine na trgu u Podgorici. Nakon više godina pauze, Podgorica se vraća u velikom stilu i sigurno je da će imati najbolju ponudu.

Iz PG Biroa je saopšteno da će tom prilikom biti priređen bogat muzički program, a sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće neka od najpoznatijih imena naše domaće muzičke scene, Željko Josimović i Hari Mata Hari.

„Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posjetilaca iz drugih gradova i država proslaviti Novu godinu u Podgorici“, naveli su u PG Birou.

Nesumnjivo je da je ova vijest veliko iznenađenje s obzirom da se u Podgorici doček Nove godine ne proslavlja na otvorenom već nekoliko godina. Vjerujemo da će ovo biti nastavak tradicije koju svi moderni gradovi praktikuju.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend