Najave Crna Gora

Doček Nove godine na podgoričkom trgu

Još nije decembar a već se prave planovi za doček najluđe noći. Ove godine se pripremaju prava iznenađenja a najveće je doček Nove godine na trgu u Podgorici. Nakon više godina pauze, Podgorica se vraća u velikom stilu i sigurno je da će imati najbolju ponudu.

Iz PG Biroa je saopšteno da će tom prilikom biti priređen bogat muzički program, a sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće neka od najpoznatijih imena naše domaće muzičke scene, Željko Josimović i Hari Mata Hari.

“Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti, uz očekivanje da će veliki broj posjetilaca iz drugih gradova i država proslaviti Novu godinu u Podgorici”, naveli su u PG Birou.

Nesumnjivo je da je ova vijest veliko iznenađenje s obzirom da se u Podgorici doček Nove godine ne proslavlja na otvorenom već nekoliko godina. Vjerujemo da će ovo biti nastavak tradicije koju svi moderni gradovi praktikuju.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.