Najave

DJ zvezda Dave Clarke u Barutani 4. jula

Baron tehno zvuka i jedan od pionira ovog pravca, Dave Clarke, nastupiće ove subotu 4. jula u beogradskoj Barutani i doneti žurku koja će se sigurno dugo dugo pamtiti!

Poslednjeg puta kada je gostovao u Srbiji, Clarke je nastupio pre dve godine na zatvaranju Bašte Sava Centra. Bio je to jedan od najboljih techno partija te godine. Ovog puta, vešti Britanac će nastupiti uz našeg DJ Speedyja, koji je već imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najzanimljivijih predstavnika domaće tehno scene. Kao podrška nastupaju još Goran Kan i Marko Milosavljević.

Dave Clark
DJ Dave Clark u Barutani

Dave Clarke svakako spada među najutucajnije disk džokeje u poslednje dve decenije, a zahvaljujući veoma dinamičnim trakama njegova armija fanova se širi iz godine u godinu. Iako mu je tehno uvek prvi izbor, Clarke je stari panker u duši i zato u svojim energičnim setovima vešto koketira i sa drugim muzičkim pravcima. Nema mesta u svetu na kome nije nastupao, od najpoznatijih klubova do najvećih festivala. Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po ceni od 700 dinara i to na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Dan ranije, u petak 3. jula, na pozornici Barutane nastupiće belgijski rok trio “Triggerfinger”, koji će biti gost Beograda u sklopu svoje aktuelne evropske turneje. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 1.000 dinara.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.