Discovery, TLC i EuroSport najave za period od 3. marta do 9. marta

0

Majstor za rušenje / PREMIJERA

Rušenje kuća je samo deo neverovatnog sveta australijskog doajena za rušenje, Lorija Vautiera. Hrabri i drčni majstor za otpad ima talenat da zaradi veliki novac bilo gde, bilo kada i od bilo koga. Ova serija prati Lorija i njegovu ekipu neobičnih rušilaca dok krče svoj put ka dobroj zaradi.

U nastavku serije stručnjak za otpad pokušava da premesti težak klavir sa drugog sprata jedne kuće, a kasnije je u lovu na blago dok istovremeno raščišćava imanje jednog prijatelja. U međuvremenu, njegova desna ruka Beni otkriva redak crveni vitraž u staroj viktorijanskoj kući, a Džaba započinje veliki posao rušenja restorana. Od spasavanja starih prozora i bakra do prodaje najređih antičkih blaga, Lori može da nadmaši i sruši bilo kog konkurenta koji mu se nađe na putu!

Utorkom, od 6. marta u 22:00 i 22:30 na Discovery kanalu.

Neočekivano: Trudne tinejdžerke / PREMIJERA

Ova emocionalna dokumentarna serija istražuje uspone i padove neplanirane tinejdžerske trudnoće u životima tri porodice. Pored već složenih porodičnih odnosa, svaka od ovih mladih majki i sama je bila dete majke tinejdžerke. Otkrivajući socijalna i medicinska pitanja ova serija prati svaku porodicu tokom razgovora o odnosima sa roditeljima i partnerima, kroz svaku fazu trudnoće, pre dolaska nove bebe. Napetost raste između majki i kćeri, i između porodica, jer svako ima svoje mišljenje o tome šta je najbolje za mlade roditelje i njihovu prinovu. Dok traže rešenja na pitanja gde da žive i kako da podignu svoje dete, da li su spremni za ovu ogromnu životnu promenu?

Subotom, od 3. marta u 22:00 na TLC kanalu.

Shayden holding baby Scarlett.

Biciklistička trka od Pariza do Nice / Trka

Organizatori 74. izdanja trke Pariz-Nica mogu još jednom da se pohvale impresivnom startnom listom, na kojoj se nalaze brojni asovi kojima je cilj generalni plasman. Trka počinje 4. marta, a po drumovima Francuske krstariće 18 timova sa Svetskog tura i četiri Pro kontinentalne ekipe. Titulu će braniti Serhio Enao, lider Skaj tima, ekipe koja dominira na ovoj trci još od 2012. godine. U Skaju je i Vot Pols, takođe pretendent na ukupnu pobedu. Esteban Čaves će debitovati na „trci do Sunca“, a za tim iz Australije, Mičelton-Skot, voziće i Sajmon Jejts. Na Turu Algarve prošle nedelje Amerikanac Tidžej van Garderen je zauzeo treće mesto i predvodiće BMC tim u Francuskoj. Jaku ekipu imaće i UAE tim Emirata, sa Denom Martinom i Aleksanderom Kristofom, koji će imati podršku bivšeg svetskog šampiona Ruija Koste. Trka do Sunca ove godine donosi sedam etapa i jedan individualni hronometar, ukupno 1187km preko 27 uspona.

Eurosport će direktnim prenosima ispratiti kompletno takmičenje od 5. marta.

Plan direktnih prenosa na Eurosportu:

  1. mart

15:15  Etapa 2: Orsonville – Vierzon

  1. mart

15:15  Etapa 3: Bourges – Chatel-Guyon

  1. mart

15:15  Etapa 4: La Fouillousse – St Etienne

  1. mart

16:00  Etapa 5: Salon de Provence – Sisteron

  1. mart

15:15  Etapa 6: Sisteron – Vence

  1. mart

13:30  Etapa 7: Valdeblore – La Colmiane

  1. mart

13:45  Etapa 8: Nica-Nica  (Eurosport 2)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend