Najave Srbija

Direktno iz kompanije Yahoo u Novi Sad – Mihajlo Grbović

Direktno iz kompanije Yahoo u Novi Sad 03. Juna dolazi predavač Mihajlo Grbović da priča o temi Ad targeting in the wild (and data science behind it).”

Pridružite nam se na sledećem zajedničkom događaju zajednica Big Data Novi Sad i Geekstone 03. juna u 18h, u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu kada će predavač Mihajlo Grbović iz kompanije Yahoo održati predavanje na temu: “Ad targeting in the wild (and data science behind it).”

meetup - mihajlo grbovicU poslednjih nekoliko godina online oglašavanje postaje sve prisutnije i efikasnije. Oglasi se prikazuju posetiocima sajtova i aplikacija, na društvenim mrežama kao i putem emailova. Sa obzirom na tako veliki izbor internet kanala, određivanje odgovarajuće vrste oglašavanja za određenu platformu je postao kritičan faktor za finansijski uspeh.

U ovo predavanju Mihajlo će dati pregled različitih pristupa koje su koristili kako bi prilagodili ciljanje oglasa za određenu platformu, uključujući Yahoo Search, Tumblr, i Yahoo Email. Svaka od ovih platformi ima jedinstven set karakteristika i signala koje morate uzeti u obzir kod uspešnog plasiranja oglasa.

Mihajlo-Grbovic

U ovom predavanju MIhajlo će prikazati online i offline eksperimentalne rezultate do kojih su došli tokom istraživačkih radova u kompaniji Yahoo. Rezultati pokazuju da su njihovi pristupi značajno nadmašili postojeća naučna istraživanja, konstantnim poboljšanjem niza ključnih poslovnih pokazatelja.

Nakon predavanja ostanite na izvlačenju dobinika 3 Jetbrains licence.

Posle toga vidimo se u prostoriji pored amfiteatra, kako bismo uz hranu i piće čuli vaše utiske o predavanju i družili se.

Više informacija i prijave možete pronaći na ovom linku.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.