Najave Srbija

Dijalozi sa Braćom Burazerima

Nikola i Nenad Radojčić, poznatiji kao Braća Burazeri i lica iza brenda „Dechko Tzar“, pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u četvrtak, 23.februara u kafe-knjižari „Topolska Osamnaest“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o tome kako su postali uspešni preduzetnici, iako ne razmišljaju na preduzetnički način, kako je jedna od njihovih kolekcija postala zvaničan beogradski suvenir i kakva im saradnja sa fabrikama i drugim dizajnerima u Srbiji.

Nikola I Nenad Radojčić, odnosno Braća Burazeri, su lica iza brenda „Dechkotzar”, koji je nastao kao serija majica za bend Red Zmaja 2001. godine kao ideja da se u Srbiji pokrene pravi lokalni t-shirt brend. Specijalno dizajnirane majice iz kolekcije DechkoTzar za Beograd su i zvaničan beogradski suvenir.

http://www.bracaburazeri.com/

http://www.dechkotzar.com/

Dijalozi predstavljaju ciklus neformalnih razgovora sa ciljem deljenja kako uspeha, tako i neuspeha, radi podizanja svesti o značaju neformalnog obrazovanja i ličnog razvoja. Jedanput mesečno, diskusije vode uspešni predstavnici raznih oblasti, kao što su umetnost, kultura, mediji ili tehnologija. 
Ovaj događaj organizuje Gradska Gerila uz podršku Goethe-Instituta u Beogradu.

www.cityguerilla.org

https://www.facebook.com/dijalozi/

https://www.facebook.com/gradskagerila/

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.