Najave Srbija

Devojke jeste li spremne za LUDILO DEVOJAČKE VEČERI?

Sigurno je svako od nas barem jednom u životu prisustvovao zabavi koja se u nekom trenutku u potpunosti otela kontroli. Bilo da je reč o ogromnom pijanstvu, seksualnim nestašlucima ili korišćenju ilegalnih supstanci kad prođe određeno vreme većina se s osmehom na licu priseti ludih noći provedenih s najboljim drugaricama uz večiti komentar „Ne mogu da verujem da sam to bila ja“. Međutim, ono što će glavne junakinje filma LUDILO DEVOJAČKE VEČERI proživeti izlazi iz svih okvira onoga što bismo možda želeli da se dogodi i nama. Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI u kojoj su glavne uloge ostvarile Skarlet Johanson i Zoe Kravic u domaće bisokope stiže ovog juna.

Pet najboljih drugarica sa fakulteta posle punih 10 godina ponovo se sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljenje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im biti najviše potrebno.

Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu LUDILO DEVOJAČKE VEČERI pojavljuju se Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Prema bisokopskoj najavi očigledno je da pet drugarica očekuje zaista LUDILO DEVOJAČKE VEČERI.

Zoe Kravitz, Ilana Glazer, Scarlett Johansson;Kate McKinnon;Jillian Bell

Komedija LUDILO DEVOJAČKE VEČERI  u domaće bioskope stiže 22 juna.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.