Najave Srbija

Dejan Petrović i Jelen “KONCERT ZA MOJE UŽICE”

Celokupan prihod od koncerta biće namenjen za kupovinu defibrilatora Zdravstvenom centru Užice

Jedan od najpoznatijih Užičana i višestruki pobednik Sabora trubača u Guči, Dejan Petrović sa svojim “Big bendom” održaće veliki humanitarni “Koncert za moje Užice” u četvrtak, 14. aprila, u 20h, u Gradskom kulturnom centru Užice. Sav prihod od koncerta namenjen je za kupovinu defibrilatora za užički Zdravstveni centar.

Najava - Dejan Petrovic

Užice je moj grad. U njemu sam zavoleo trubu, doživeo prvi aplauz i stekao vernu publiku. Upravo zato želim da mojim Užičanima poklonim veliki koncert od čijeg ćemo prihoda zajedno prikupiti sredstva za kupovinu defibrilatora za Zdravstveni cenar. Siguran sam da ćemo ovim gestom doprineti kvalitetnijim uslovima lečenja naših sugrađana na duge staze” istakao je Dejan Petrović i dodao: “Veliko hvala dugujemo i Jelen pivu, kao prijatelju koncerta, koji će donirati sav prihod od prodaje piva tokom koncerta upravo za kupovinu ovog medicinskog uređaja koji je potreban našem Centru.”

“Vrtlog”, “Trubulancija”, “Vrteška”, “Truba Libre” – samo su neke od pesama koje će biti na repertoaru koji je Dejan posebno prilagodio za potrebe “Koncerta za moje Užice”.

Cena ulaznice je 300 dinara, a broj karata je ograničen na 1000. Ne propustite priliku da među prvima kupite svoju kartu i tako date svoj doprinos u realizaciji ovog humanog cilja!

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.