Filmovi&Serije Najave Srbija

Decembarsko uživanje pojačano na maksimum

Sve za lovu

Decembar je počeo, bliže se praznici, a to znači samo jedno – da uživanju nema kraja. Zbog toga vam, kao i svake nedelje, predlažemo najbolje filmove, koji će vam zasigurno držati pažnju i koje ćete poželeti da gledate ponovo. Opustite se uz FilmBox kanale.

Petak je odličan dan da pogledate film „Izbačen iz koloseka“ u kom glavne uloge tumače Jean-Claude Van Damme, Tomas Arana i Laura Elena Harring. U vozu bez kontrole, punom talaca, agent za visokotehnološki kriminal i kontrolu biološkog naoružanja, Kristof (Van Dam), postaje jedini čovek koji može izbaciti teroriste iz koloseka i spasiti živote svih putnika! Film će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 21h.

Izbačen iz koloseka

Subotu rezervišite za fenomenalni triler jer će se film „Sve za lovu“ emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars. Brendon Lang voli fudbal. Povreda mu ne dozvoljava da ponovo zaigra, ali ga instinkt kvoterbeka čini sjajnim prognozerom ishoda utakmica. Pošto mu je potreban novac, napušta Las Vegas i odlazi na Menhetn, kako bi radio kao kockarski savetnik Voltera Abramsa. Volter ima bezumno zaljubljenu ženu, mladu ćerku i biznis koji cveta, ali i nekoliko problema: dobro srce, veruje da je vrhunski manipulator i zavisnost koju jedva obuzdava. Brendona prihvata kao sina, veza između njih postaje sve snažnija, ali ubrzo sve kreće nizbrdo, kada Volter posumnja da je žrtva prevare. Uživajte u glumi koju izvode Al Pacino, Matthew McConaughey i Rene Russo.

Zaboravljeni

Ukoliko želite da nedeljno veče bude vaš termin za kvalitetnu dramu, onda definitivno treba da pogledate film „Zaboravljeni“, koji će se emitovati na FilmBox Premium kanalu sa početkom u 22:35h. Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme pokušava da ostvari kontakt sa svojom ćerkom. Džordž se obraća njujorškoj socijalnoj službi, ali mu za potrebnu finansijsku pomoć nedostaju dokumenta. Tada postaje prijatelj s drugim beskućnikom, koji tvrdi da je bio uspešni džez muzičar. Glavne uloge u ovom filmu igraju Richard Gere, Jena Malone i Ben Vereen. Uživajte!

Izvor i odgovornost objave: represent.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.