Najave

Dan zaljubljenih: Masimo Savić u Sava centru

Pevač izuzetnih glasovnih mogućnosti Masimo (Massimo) Savić vraća se pred beogradsku publiku za Dan zaljubljenih 14. februara 2016. godine koncertom koji  najavljuje kao „muzičku supernovu“ u Sava Centru!
Masimo je prošlog februara, sa tek objavljenim hit albumom „1 dan ljubavi“ (2015), rasprodao desetak dana unapred Sava Centar, a pred novo druženje sa publikom u njemu omiljenoj beogradskoj dvorani kaže da je „došlo vrijeme za velike promjene u aranžmanima“.

„Mislim da se publika u Beogradu dovoljno naslušala mojih tzv. običnih (u zvučnom smislu) koncerata. Želim da beogradskoj publici pružim jedan stvarno jedinstven način prezentacije svih mojih hitova s akcentom na posljednji album. Sudar Ivana Popeskića kao aranžera, Alana Bjelinskog kao dirigenta, klasičnog orkestra i mog benda stvoriće tu supernovu“, objašnjava Masimo.

„Dragi ljudi, dođite 14. Februara 2016. u Sava Centar. „Za mene ljubav znači jako puno. Dan zaljubljenih je molba sveta da se na jedan dan zaborave sve strahote današnjice i otvori put ljubavi. E i kao takav, Dan zaljubljenih je vrlo bitan.“

Želim još informacija! 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.