Najave Srbija

Dan 4: Ber Grils će ostaviti 14 Britanaca na udaljenom pustom ostrvu

U najtežem ekperimentu preživljavanja, Ber Grils će ostaviti 14 Britanaca na udaljenom, pustom ostrvu u Pacifiku sa samo nešto odeće koju su nosili na sebi i sa par osnovnih alatki. Ovaj put izazov preživljavanja je teži nego ikad, pokušaće da prežive šest nedelja u jeku sezone tropskih oluja.

Četvrti je dan od kako su uspeli da uhvate i ubiju krokodila, ali nisu uspeli da ponove ovaj uspeh. Većina oskudnih zaliha hrane dolazi od menadžera čistoće Vika, jedinog člana grupe koji je savladao improvizovani štap za pecanje.

Bear Grylls
Bear Grylls

Pod pritiskom jer je jedini dobavljač hrane u grupi, Vik se oseća kao da ga uzimaju zdravo za gotovo. Kada po povratku sa celodnevnog pecanja zatekne ostatak grupe kako se odmara na plaži, kap preliva čašu i Vik izaziva paniku kada izjavi da više neće da lovi kako bi ih naučio lekciji.

Pošto je teret obezbeđivanja hrane spao na ostale, Vil ima ambicioznu ideju da hvataju veće ribe koje naseljavaju dublje vode oko ostrva. Uz pomoć ostalih pravi splav od plastičnih boca nasukanih na plaži, ali da li će plutati?

Nezadovoljan jedva jestivom, niskokaloričnom supom od prilepaka, Vik na novom splavu kreće u potragu za pravom ribljom večerom, ali ga jake vodene struje nose pravo ka kao žilet oštrim stenama i on se odjednom bori za sopstveni život.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.