Da li ste spremni za veliku porciju zabave u februaru?

0

Pripremite kokice,  grickalice ili voće i pripremite se za uživanje u nekoliko odličnih filmskih ostvarenja u kojima ćete sigurno uživati. Zavalite se u udoban položaj i pogledajte koje smo filmove odabrali za vas u februaru.

Nagrađivana dramska serija koja priča priču o dve devojke, Debi i Su, o izgubljenoj nevinosti i iskustvu stečenom tokom 70-tih godina prošlog veka. U 2. sezoni one otkrivaju mnogo bogatiji svet, jer su primorane da se neko vreme razdvoje. Porodica Vikers preuzima novu odgovornost i stara se o Čeril, a mora i da se izbori sa Dejvidovim sve opasnijim avanturama. Neobuzdani optimizam Najtovih je stavljen na probu sa Rodžerovim gubitkom posla i Suinim novim prijateljstvima. U domu Henesijevih Geri preživljava koja se našla u ljubavnom trouglu. U Australiji 1977. godine, Debi Vikers i njena najbolja drugarica Suzi Najt pokušavaju da se druže sa Grinhils bandom i budu kul. Međutim, dve popularne devojke iz škole, Čeril i Viki, imaju drugačije planove. Feriku je dosta supruge Ivon i sina Gerija a Debin brat Dejvid ide svima na živce. Film će biti prikazan na kanalu Film Box Plus u petak od 21 čas.

Prva epizoda serije Marko Polo biće prikazana premijerno prikazana 10. februara na kanalu Film Box Extra HD od 21 čas. Serija priča o dva sveštenika na putu na Istoku da bi tobože preobratili dvor Kublaj-kana u hrišćanstvo, venecijanski trgovac  Marko Polo na kraju hrabro nastavlja sam ka čuvenom središtu carstva. 

Primljen kao izaslanik na Kanov dvor, Marko Polo ostaje u ovom dalekom kutku sveta narednih dvadeset godina u svojstvu mongolskog velikaša. Ono što na kraju donosi sa sobom u povratku na zapad je putopis koji je promenio istoriju.

Još jedna preporuka za opuštanje i uživanje je film Četri noći jednog sanjara, koji će biti prikazan 19. februara od 21 čas na kanalau FilmBox Arthouse. Sanjar je Žak je mladi slikar, koji slučajno nailazi na Martu dok ona razmišlja o samoubistvu na jednom mostu u Parizu. Oni razgovaraju i dogovaraju se da se nađu i sledeće večeri. Postepeno, on otkriva da je njen ljubavnik obećao da će se naći s njom na mostu te noći, ali se nijepojavio. Tokom narednih nekoliko večeri, Žak se zaljubljujeu nju – ali se četvrte noći pojavljuje ljubavnik…

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend