Najave Srbija

Content Experience 7. juna u Beogradu!

Ako ste propustili prvu konferenciju o content i digitalnom marketingu, sada imate priliku da učestvujete na drugoj “Content Experience” konferenciji, jedinstvenom događaju koji organizuje regionalna komunikacijska agencija Represent System.

“Content Experience” se održava 7. juna u beogradskom co-working prostoru Share Square i na njemu će učestvovati svetski poznati stručnjaci, iskusni profesionalci – poznati predavači iz Evrope i regiona, koji spremaju sjajne teme za sve koji se bave marketingom, strategijom, contentom, digitalom, nativom. Ekskluzivnost predavača je uslovila i broj mesta za učesnike,koji je ove godine ograničen na svega 150, a prijaviti se možete na sajtu http://contentexperience.rs/sr/. Za rane prijave do 15. maja obezbeđen je i popust.

Ovogodišnji Content Experience će biti jedinstven i po tome što će učesnicima pružiti 8 sati nezaboravnog iskustva gde će moći da čuju predavanja najeminentijih profesionalaca, ali i da učestvuju u kreiranju sadržaja kroz radionice u kojima će influenseri deliti svoja znanja i iskustva.

Marketing ekspert, predavač i autor iz Velike Britanije, Rodžer Edvards će ekskluzivno u Beogradu podeliti svoje znanje stečeno tokom 25 godina rada u oblasti marketinga i strateških komunikacija. Kao neko ko je dugo radio na poziciji direktora marketinga, direktora u finansijskom sektoru, a zatim i kao konsultant, Rodžer je odličan strateg, ume dobro da uveže content i digital marketing sa celokupnom biznis strategijom.

Marketing ekspert Lazar Džamić će imati prvu, svetsku promociju svoje nove knjige “The Definitive Guide to Strategic Content Marketing: Perspectives, Issues, Challenges and Solutions” i sa publikom iz Srbije podeliti ključne uvide iz oblasti content marketinga.

Ne oklevajte, prijavite se OVDE.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.