Najave Srbija

Češki filmovi „Mjuzikl“ i „Nas dvoje“ u DKSG

Od petka do nedelje (10-12.2) u Maloj sali Doma kulture „Studentski grad“ biće prikazani filmovi „Mjuzikl“ i „Nas dvoje“ autorke Slobodanke Radun.

Rediteljka Slobodanka Radun živi u Pragu, gde se bavi filmskom i pozorišnom režijom posle završenih studija na FAMU. Posle projekcije filmova u petak, 10. februara, Igor M.Toholj vodi razgovor sa rediteljkom.

10, 11, 12. februar, Mala sala

18.00 MJUZIKL

 

Razred umetničke škole na letnjem kampu dobija zadatak da uvežba pozorišnu verziju čuvenog češkog muzičkog filma Starci na hmelju. Rezultat će biti pozorišna predstava koja može da utiče na njihovu buduću karijeru…

20.00 NAS DVOJE 

Nadajući se promeni, Ema (Jana Plodkova) beži od svoje porodice i ostavlja muža. Krije se u stanu svog frizera, gej momka Tonija (Ondrej Nosalek), iako ga jedva poznaje. Na početku su samo dva stranca, povezani zajedničkim naporima da pobegnu od svojih porodica. Zbližavaju se i pomažu jedno drugome da prevaziđu unutrašnje i spoljne prepreke. Njihovo prijateljstvo skoro da prerasta u ljubavnu aferu, uprkos tome što se ne može ostvariti. Ovo je ljubavna priča 21. veka.

 

 

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.