Najave Srbija

Budućnost veruje u nas

Pozivamo Vas na izložbu nove, neočekivane i potpuno drugačije budućnosti ostavljenih malih kućnih aparata 27. decembra u Galeriji Štab, Crnogorska 10 u Beogradu. Izložba će biti otvorena za posetioce od 14h,  a svečano otvaranje je planirano za 19 časova kada ćete moći da razgovarate sa nekim od autora ove izložbe.

Autori izložbe su deca bez roditeljskog staranja iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, a izložbu je organizovala CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine.

Naime, gospodin Toster i gospodja Pegla su se upoznali na planeti ostavljenih stvari. Osećaj da ih niko više ne želi pretio je da ih potpuno baci u zaborav baš kao i hiljade drugih malih kućnih aparata. Ipak, desilo se nešto neočekivano.

Do njih su, igrom sudbine, došli oni koji znaju da se igraju, umeju da maštaju, vole da sanjaju, veruju u čuda i koji ih pre svega razumeju.

Izložba skulptura „Budućnost veruje u nas” predstavlja prikaz aparata budućnosti kreiranih od ostavljenih, odbačenih malih kućnih aparata koji su prikupljeni tokom akcije Toster + Pegla = Skulptura.

Dođite da zajedno upoznamo potpuno novu budućnost ostavljenih malih kućnih aparata!

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.