Najave Srbija

Bluz i džez u klubu Soul Society – Stari Bitef

Petak 9. decembar – Texas Flood

Texas Flood u standardnom sastavu (Nenad Mr. Swagger Zlatanović – gitara i glas, Slavko Radosavljević bas gitara i Vladimir Golubović bubnjevi) na mestu njihovog nastanka – u Drinčićevoj 1.
Beogradski power trio, Texas Flood, svoj prvi koncert održao je u decembru 2006. godine u klubu Bitef. U međuvremenu, ovaj tada mladi, perspektivni bend pretvorio se u veoma značajnu atrakciju na domaćoj rock sceni, a frontmen Neša Zlatanović je postao Mr. Swagger, poštovani gitarista i pevač . Objavljena su dva albuma, električni „Grinnin’ In Your Face“ i akustični „Naked Blues“, odsvirani mnogi festivali, podeljene bine sa mnogim značajnim svetskim blues i rock imenima.

Cena ulaznice: 200 dinara.

https://www.facebook.com/events/1861767440721654/

Subota 10. decembar – Belgrade Jazz Junction

Belgrade Jazz Junction je svakako kreativna muzička sila okupljena oko Jelene Jovović, i osim ove eminentne vokalne solistkinje čine je vrhunska imena domaće džez scene. Repertoar Belgrade Jazz Junction je eklektičan i podrazumeva autorske kompozicije učesnika projekta kao i hommage velikanima džez muzike koji će BJJ osvežiti svojim duhovitim pristupom.

Vasil Hadžimanov je nepresušni izvor muzičkih ideja i valera,  koji  podstaknut muziciranjem Pedje Miutinovića , Milana Pavkovića  i  Nenad Gajin čini fenomenalnu improvizatorsku inspiraciju veteranu trube Strahinji Banoviću.

Sara Revišin nosi zvuk ovog milenijuma i osim vokalne pratnje će se predstaviti kao solistkinja.

Cena ulaznice: 350 dinara.

https://www.facebook.com/events/226108127828246/

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.