Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Biblijske misterije – PREMIJERA NA KANALU VIASAT HISTORY

Nedeljom, od 20. septembra  do 13. decembra u 20:00h

Čujte kazivanja avanturista, arheologa, istoričara, naučnika i ekscentrika koji su pokušali da otkriju istinu iza nekih od najvećih misterija Biblije.

Od Potopa do Svetog grala, od uništenja Sodome i Gomore do rušenja zidina Jerihona, ova serija priča priče o skupini avanturista, arheologa, istoričara, naučnika i ekscentrika koji su se potrudili da otkriju istinu iza nekih od najvećih misterija Biblije.

Biblijske misterije
Biblijske misterije

Ovo nije samo priča o neverovatnim događajima – o gradovima koje je progutala zemlja, priča o vizijama raja, o opsadama i bitkama – već se svaka epizoda fokusira na jednog od istraživača, stvarnog, modernog Indijanu Džounsa, koji veruje da je otkrio skrivenu istinu. Ponekad, motivisani verom, ponekad pohlepom i zlom, a ponekad čistom znatiželjom, ovi ljudi su posvetili svoj život misijama koje su često neostvarive. Neki od njih su čak potrošili čitavo bogatstvo i stavili sopstveni život na kocku!

Kombinujući dramske rekonstrukcije, dokumentarne i arhivske snimke, otkrićemo tajne koje će baciti novo svetlo na Bibliju. Čujte neverovatne priče, koje čak ni Holivud ne bi umeo smisliti – u kojima su glavni likovi milioneri i naučnici, špijuni i detektivi! Samo na Viasat History

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.