Najave Srbija

Besplatna radionica SMART

U organizaciji youtube kanala Prepoznavanje i uz podršku magazina Lepota i zdravlje, koji ove godine proslavlja značajan jubilej, 15 godina postojanja, u petak, 11. marta u 18 časova u Pere Velimirovića 29/9 u Beogradu besplatno predavanja održaće Olivera Stojšić, psiholog i REBT terapeut povodom radionice SMART zakazane za 19. i 20. mart od 11-16 časova.

SMART radionica vođena je principima moderne REBT terapije (racionalno emotivna bihevioralna terapija), a zasnovana na staroj tvrdnji koju je formulisao  grčki filozof  Epiktet da „ ljudi nisu uznemireni događajima sami po sebi, već svojim viđenjem tih događaja”.

Lidija Culibrk, glavna i odgovorna urednica Lepote i zdravlja
Lidija Culibrk, glavna i odgovorna urednica Lepote i zdravlja

Da li često mislite da su drugi krivi za to kako se osećate? Ili možda smatrate da su  životne okolnosti one koje vas uvode u patnju? Možda niste sigurni kako da preuzmete odgovornost za svoje emocije? Kako da se oslobodite patnje i blokirajućih emocija kao što su strah, bes, krivica, depresija, zavist, stid?

Ukoliko ste se prepoznali u ovim situacijama, umesto da krivite druge, situacije i okolnosti u kojima se nalazite naučite da menjate sebe a onda postoji veća šansa da se i okolnosti promene.

Na seminaru ćete naučiti kako da prepoznate greške u mišljenju i iracionalna uverenja (istine u koje čvrsto verujete) koja su uzrok blokirajućih emocija i neadekvatnog ponašanja. Steknite veštinu realnog, logičnog, samopomažućeg i fleksibilnog načina mišljenja  koji će vam pomoći da ne patite i budete adekvatno motivisani u ostvarenju svojih ciljeva.

Radionicu vodi Olivera Stojšić, psiholog i REBT terapeut. Diplomirala je Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zavšila edukaciju  iz Racionalno emotivne  bihevioralne terapije (Albert  Ellis Institute, New York). Posedujuje višegodišnje iskustvo u dijagnostičkom i savetodavnom – terapijskom  radu sa odraslima. Voditelj brojnih radionica iz oblasti komunikacije   (Asertivni trening,  NLP trening).

Instuktor joge  i član Europen Yoga Alliance. Sudski veštak  iz oblasti medicine  i psihologije.

Olivera Stojsic, diplomirani psiholog
Olivera Stojsic, diplomirani psiholog

Na radionici će govoriti i Lidija Ćulibrk, specijalista medicinske psihologije i glavna i odgovorna urednica Lepote I zdravlja. Diplomirala je Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Zvanje specijaliste medicinske psihologije je stekla na Medicinskom fakultetu. Ima 12 godina iskustva u dijagnostičkom i psihoterapijskom radu na Institutu za neurologiju, psihijatriju i mentalno zdravlje. Edukovala se iz oblasti različitih psihoterapijskih pravaca kao što su Sistemska grupna psihoterapija, TA i Racionalno emotivna i bihevioralna terapija (Albert  Ellis Institute, New York).

15 godina je glavna i odgovorna urednica magazina Lepota&Zdravlje ispred koga je organizovala niz humanitarnih akcija. Instruktor je joge i član Joga Saveza Srbije.

S aznajte kako da ostvarite ciljeve

M odifikujte nove šeme i programe

A  plicirajte nove šeme i programe

R  ealizujte svoje želje  i planove

T  rijumfujte   

Dodatne informacije možete pronaći na: http://www.bodyandmind-institut.com/

FB stranica Prepoznavanje i FB stranica BodyMind

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.