Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Ekskluzivno: Ber Grils ostavlja 14 običnih Britanskih žena na ostrvu!

Ber Grils ostavlja 14 običnih Britanskih žena na udaljenom, nenaseljenom pacifičkom ostrvu, sa samo nešto odeće koju nose na sebi i osnovnim alatima, bez hrane i sa zalihama vode dovoljnim samo za jedan dan.

Kao i njihovi suparnici na „muškom ostvru“, ove žene, potpuno same, na ostrvu će provesti šest nedelja i same će snimati događaje i svoj napredak. Lišene svih luksuza i pogodnosti koje nam pruža život u 21. veku, da li će ove žene imati veštine i mentalne snagu da prežive i pariraju muškim ostrvljanima?

Belinda Fenty
Belinda Fenty

Čim su ugledale ostrvo, shvatile su da su daleko od rajskih predela koje su neke od njih očekivale – više je blata nego peska i gusta, okrutna džungla se prostire do same obale.

Jake pacifičke struje prisilile su grupu da napusti sigurnost Berovog broda i da pliva do obale. Sa zalaskom sunca koji se munjevito približava, grupa pravi kamp u džungli – ostavljene su na milost i nemilost smrtonosnih bića i proždrljivih muva. Neće mnogo vremena proći pre nego što teški uslovi dovedu u pitanje ostanak jedne od žena iz grupe.

The Island with Bear Grylls: Series 2

Kada počne borba sa dehidriranošću, kamermanka Faj (58) predvodiće deo grupe u potrazi za vodom – kroz unutrašnjost džungle do plaže iz snova sa obilnim izvorima vode.

Ali, prevelik je rizik razdvajati se rano i bez osnovnih potrepština, a naročito bez vode, koja obe grupe dovodi u opasnost i ostavlja ih da se bore za sopstveni opstanak.

Premijera: Ponedeljak, 22. Februara u 22h na Discovery kanalu

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.