Najave Hrvatska

Beograd domaćin zanimljive i edukativne Divine Woman radionice

Prava priroda žene je nesputana, senzualna, nježna, snažna i moćna – poput vode. Većina žena se tako osjeća samo ponekad, kad se sve „posloži“, i taj osjećaj prekratko traje. Kako bi bilo da se tako osjećate svaki dan?

Probudite svoju pravu prirodu i budite samopouzdani, ispunjeni i zadovoljni sobom u svakom trenutku. Sada je pravi trenutak da to ostvarite!

Pridružite se na radionici na kojoj ćete saznati kako probuditi svoju unutarnju snagu, ostvariti emotivni balans, imati konstantno visok nivo energije i osjećati se dobro u svojoj koži.

Naučit ćete:

  • VJEŽBU KOŠUTU – drevna tehnika kojom ćete probuditi i uvećati svoju energiju, pomladiti i regenerirati cijelo tijelo te probuditi unutarnje zadovoljstvo i sreću. Ova tehnika također jako blagotvorno djeluje na spolni sustav, uravnotežuje hormone i regulira menstrualni ciklus.
  • FIZIČKE VJEŽBE – kojima ćete pomladiti tijelo, povećati energiju i gipkost te ukloniti energetske blokade
  • TEHNIKE DISANJA – kojima ćete umiriti um i emocije, povećati nivo energije i osnažiti unutarnje organe
  • PRAKTIČNE SAVJETE za zdravlje i ljepotu

Ove vježbe su posebno osmišljene za modernu ženu koja žonglira s puno obaveza – ne oduzimaju puno vremena i daju odlične rezultate.

Vrijeme: subota, 18. ožujka od 12 do 15 sati.
Mjesto: Beograd

Cijena radionice za ranije uplate do 14. ožujka iznosi 37 eura, dok je redovna cijena i na dan radionice iznosi 50 eura. Prijaviti se možete ovdje: hana@dep.life ili na +385 95 556 4193.

About the author

Marina Đarmati

Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionist, sanjar i borac u isto vrijeme.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.