Najave Srbija

BBEE Poslovni forum 2017: Da li se lider rađa ili stvara?

Jedinstven poslovni događaj u region  – Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetski stručnjaci za razvoj lidera u Beogradu – BBEE Poslovni Forum 2017, 29. i 30. maja sa temom inspiracija, transformacija, akcija.

Svetski broj 1 poslovni um, i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, dr Marshalla Goldsmitha predstaviće svim prisutnim učesnicima BEEE (Balkan Business Executive Education) – Poslovnog foruma, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, jedinstvenu kočing metodologiju, namenjenu CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija.

Osnova ove medologije je – Pokreni točak promena! Pri tome je jednostavna za primenu, merljiva i daje trajne rezultate. „Ono što vas je dovelo dovde, neće vas odvesti tamo“ – naslov je jedne od najuspešnije Marshallove knjige, ujedno je i rečenica koja je suština njegove filozofije. Da bi promena bila trajna, održiva i pozitivna, treba da se desi na svim nivoima.

Metodologija MGSCC, dr Marshalla, sastoji se od sedam ključnih koraka, koji se odvijaju u ‘tesnoj saradnji’ tri zainteresovane strane – lidera, kouča i poslovnih saradnika. To su: Pitaj – saslušaj – zahvali se – razmisli i odaberi – odgovori-primeni i promeni – isprati efekte. Cilj ove metodologije je da podrži i dodatno razvija konstruktivna i korisna ponašanja (zahvaljujući kojima je lider uspešan), ali i da unapredi ili otkloni ponašanja koja smetaju i ograničavaju, a uprkos kojima je lider uspešan.

Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu, ovogodišnjim predavanjem, će premijerno predstaviti svoj novi program u Beogradu, “Maximum Achievement 2.0”   „Maksimalni uspeh modifikovanjem poslovnih i ličnih modela“, odličan program za biznis i edukaciju kako rukovodilaca tako i prodavaca. Korišćenjem najnovih znanja u svetskom biznisu, rukovodioci će imati prilike da povećaju efikasnost svojim timova prodaje.

Da u svetu postoje drugačiji modeli restruktuiranja firmi, koje gube svoju poziciju na tržištu, i to bez velikih investicija, pokazaće dr Gennady Polonski, ekonomista i profesor na Brunel University UK, autor zapažene knjige “Menadžment u ekonomijama u tranziciji – od Berlinskog do Kineskog zida“. Ujedno će se pozabaviti i problematikom kako zadržati partnere i zaposlene tokom ovog teškog perioda.

Još jedan dokaz da se lider stvara, a ne rađa, daće dr Graziano Dominici, osnivač DSM (Dance Space Molecules – Igra Molekula u prostoru) koučing metodologije, koja se zasniva na radu na sebi. Ukazujući na načine kako lideri treba da se ‘sami sebi sklone sa puta’, da izađu iz sopstvenog matrix-a, naprave kvantni skok i na taj način naprave uspeh na profesionalnom i ličnom polju.

Lideri su već ocenili da će BBEE – Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

Detalji o Forumu, učesnicima, VIP sesijama, prijavi za učešće su dostupni na sajtu konferencije www.business-forum.bbee.co.rs

Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.