Najave Srbija

Amsterdam Dance Event i najveća svetska imena klabinga čekaju na vas

Nakon nagradnog konkursa „Pokaži kako živiš svoju muziku“ Heineken® muzička avantura se nastavlja – svi potrošači prilikom kupovine dva Heineken®-a na Exit festivalu dobiće priliku da osvoje putovanje u Amsterdam, uz obilazak Heineken® experience muzeja i pivare, kao i posebno iskustvo Amsterdam Dance Event (ADE). Heineken® nastavlja da iznenađuje svoje potrošače, ovog puta na novom mestu zabave – u kolevki ovog svetskog brenda gde će biti održan najveći svetski klub festival ADE, od 18. do 22. oktobra.

Potrebno je da potrošači na Exitu aktiviraju svoju specijalnu Heineken® narukvicu, koju dobijaju uz kupovinu Heineken®-a i da na Heineken® totemima koji se nalaze na tvrđavi, kreiraju svoj LIVE YOUR MUSIC GIF ili DJ set. Kreirani GIF ili DJ set sadržaj će automatski biti objavljen na Instagram profilu potrošača uz #LiveYourMusicAtExit #Heineken #AmsterdamDanceEvent. Najkreativnije potrošače i one koji zaista žive svoju muziku Heineken® će nagraditi putovanjem u Amsterdam i na Amsterdam Dance Event – ADE. Više o ovom događaju pročitajte na linku.

Osim aktivacija na samom festivalu Heineken® nastavlja da upotpunjuje muzički doživljaj u Heineken® House of Music u Novom Sadu. Tokom Exit festivala svakog dana u Heineken® vili okupiće se svi dobitnici nagradnog konkursa „Pokaži kako živiš svoju muziku“, uticajne online i ostale relevantne ličnosti iz sveta muzike. Za sve ljubitelje dobre muzike i još boljeg zvuka Heineken® je spremio DJ radionice i nastupe zvezda sa domaće scene, kao što su Dada Selectah, Aleksandra Duende, Lea Davogić i Danijel Čehranov, kao i čuveno ime domaćeg klabinga Miloš Starčević – DJ Mi-High-Low.

„Heineken® nastavlja da nagrađuje i pruža poseban Heineken® experience za istinske zaljubljenike u muziku. Želimo da nagradimo najkreativnije potrošače putovanjem na jedan od najvećih svetskih festivala, koji svake godine ugosti više od 2.200 umetnika koji nastupaju u 120 najboljih muzičkih klubova u Amsterdamu. Pored muzičkog doživljaja, vodimo vas u grad rođenja Heineken®-a i obilazak Heineken® experience muzeja i naše prve pivare u Amsterdamu. Pozivamo vas da i vi budete deo Heineken® muzičkog doživljaja i našeg putovanja“, izjavila je Tijana Domanović, Heineken® brend menadžer.

Tokom festivala, ove godine na Exit festivalu pored sjajnih izvođača i performansa sve posetioce očekuje Beer Planet Pub Heineken® zona preko puta Fusion stejdža sa raznovrsnim izborom piva i ukusa. Prisutni će biti brendovi Kapuziner, Sol, Amstel, Krušovice, Laško, Zaječarsko i Zaječarsko Crno.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.