Najave

Akcija, zabava i mnogo smeha. Zvuči obećavajuće?

  • August 18, 2020
  • 2 min read
  • 21 Views
Akcija, zabava i mnogo smeha. Zvuči obećavajuće?

Iako je leto i svoje slobodno vreme koristmo za aktivnosti van kuće ili stana, ukoliko vas stigne umor i ipak ostanete u svom domu, preporučujemo vam da pogledate neke od sledećih filmova.

U subotu u 21h na kanalu Film Box Premium možete uživati u dramatičnom filmu „Kloverfildski prolaz broj 10“. Nakon saobraćajne nezgode, Mišel se budi u bunkeru s dvojicom muškaraca, Hauardom i Emetom. Hauard joj nudi štake i preporučuje joj da se na njih navikne, a onda joj saopštava da su spoljni svet napali vanzemaljci. Ipak, ona ubrzo počinje da sumnja u Hauardove i Emetove namere, što je neminovno stavlja pred izbor: da li je bezbednije napolju ili unutra?

10 CLOVERFIELD LANE

U isto vreme, ali na kanalu Film Box Extra možete ispratiti akcioni, ratni film „Veliki napad“ o Šestom rendžerskom bataljonu, 1945. godine na Filipinima, gde je pod komandom pukovnika Henrija Mučija došlo do hrabrog spasilačkog poduhvata. Na čak pedeset kilometara iza neprijateljskih redova, Šesti rendžerski bataljon nameravao je da oslobodi petsto američkih ratnih zarobljenika iz ozloglašenog japanskog logora. 

Ukoliko želite mnogo smeha i zabave,  u četvrtak u 21h na kanalu Film Box Extra ispratite film „Svetioničari“. Set Atkins je čuvar svetionika na dalekoj plaži Kejp Koda 1912. godine. Njegova asistentkinja iznenada napušta posao, jer ne može više da toleriše njegove ispade i mizoginiju. Ostavljen je da svetionik čuva potpuno sam, sve dok voda na obalu ne izbaci tajanstvenog mladića, koji ubrzo izražava želju da postane Setov novi asistent. Ubrzo počinju da razmenjuju priče iz prošlosti i iskustva sa ženama, ali će uskoro morati da se bore za naklonost predivne Rut Grejam i njene pomoćnice, gđice Baskom.

Podeli ovaj tekst:
About Author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.