Najave Srbija

AirSerbia održava dan zapošljavanja kabinskog osoblja

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, će biti domaćin dana zapošljavanja, koji će se u okviru novog konkursa održati 6. decembra u Beogradu.

Dan zapošljavanja će se održati u Hotelu Metropol u Beogradu između 9 i 17 časova, kada će kandidati moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz sektora za ljudske resurse Er Srbije i da postave pitanja u vezi sa ovom odgovornom profesijom.

Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je rekao: “U skladu sa rastom mreže linija Er Srbije i letovima za Njujork koje smo nedavno najavili, pravo je vreme da Er Srbija poželi dobrodošlicu novim saradnicima u kabinskoj posadi.“

airserbia

“Pružanje našeg jedinstvenog srpskog gostoprimstva na 11.000 metara je uzbudljiva i izazovna nova prilika koja savršeno odgovara građanima Srbije sa iskustvom u sektoru ugostiteljstva.“ 

“Ove pozicije omogućavaju našim saradnicima muškog i ženskog pola da vide svet, da pohađaju najsavremenije programe obuke u Abu Dabiju i da ostvare fantastičnu karijeru u avijaciji, a da istovremeno ostanu u blizini svoje domovine.“

“Cilj nam je da zaposlimo više od 100 novih članova kabinske posade, čime ćemo znatno doprineti kretanjima na tržištu rada u Srbiji, i očekujemo veoma veliki odziv tokom dana zapošljavanja.”

Članovi kabinske posade Er Srbije prolaze kroz vrhunski program obuke u oblastima bezbednosti i usluge na avionima tipa Erbas A319 i A320 u Akademiji za obuku u Abu Dabiju, prestonici UAE, gde su im obezbeđeni transport, uniforme i medicinsko osiguranje. 

Na poslednjim danima zapošljavanja u Beogradu, koji su održani u septembru ove godine, avio-kompanija je primila 2.100 prijava za radna mesta u kabinskoj posadi.

Pre nego što dođu na dan zapošljavanja, potrebno je da se kandidati prijave putem interneta na sajtu http://www.airserbia.com/sr-RS/zaposlenje.

Dan zapošljavanja:

 
Beograd

Datum: 6. decembar 2015.

Vreme: 09:00 – 17:00

Mesto: Hotel Metropol, Bulevar Kralja Aleksandra 69, 11000 Beograd

Uslovi koje je potrebno ispuniti:

  • Najmanje diploma srednje škole
  • Odlično poznavanje engleskog jezika, a prednost će se davati onima koji dobro govore još neki strani jezik
  • Razvijene lične i komunikacione veštine
  • Odlična lična prezentacija, stil i imidž
  • Pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću za pružanje odlične usluge
  • Fleksibilnost i motivacija za rad uz zahtevan radni raspored

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.