Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

7. Business Cafe – Upravljanje ljudima i procesima

Upravljanje ljudima i procesima – švajcarskim modelom do uspeha

Nakon šest uspešno održanih Business Café događaja u Srbiji i tačno godinu dana postojanja, pozivamo vas na  sledeće  networking druženje  24.septembra u restoranu Azzaro Red Club, u 18h.

slider-img-1

Novu sezonu Business Café započinje ambiciozno s ciljem umrežavanja, povezivanja i prenošenja znanja i iskustava dokazano uspešnih poslovnih ljudi i preduzetnika.

Na novom Business Café-u, upoznaćemo i čuti gospodina Edina Dacića, Beograđanina odraslog u Švajcarskoj koji kao  ambiciozni student započinje svoju poslovnu aktivnost na Balkanu. Primenjujući švajcarski model upravljanja kompanijom, uspeo je da za krako vreme bosansku fabriku nameštaja Standard iz Prnjavora, osposobi i zadrži kao dobavljača u poslovnom sistemu IKEA a potom i fabriku nameštaja  Standard Srbija iz Ćuprije.

big-img-1442164711-55f5afe7065a1-5308

Zanimljivo je čuti Edina kako se,  kao čovek koji je odrastao u Švajcarskoj,  suočava sa  balkanskim mentalitetom i pritom dolazi do izražaja njegova rešenost  da zadobije poverenje zaposlenih i uvede nove metode upravljanja na zadovoljstvo svih.

Milan Mijailović, je osnivač i partner konsultanste kuće Omega Consulting Team iz Smedereva. Milan je dugo godina radio na različitim menadžerskim pozicijama, u jednom periodu bio je član Borda direktora kompanije sa oko 10.000 zaposlenih, kao i član Upravnih odbora brojnih kompanija, a 11 godina radi kao poslovni savetnik iz domena upravljanja kompanijama i ljudima, kreiranja organizacije, finansijskog opismenjavanja i uvođenja finansijskog kontrolinga u poslovnu praksu.

Edin i Milan su dugogodišnji  saradnici, što će dodatno doprineti pozitivnoj atmosferi Business Café mini panela.

Dođite  na Business Café, spremite pitanja za naše goste, iskoristite priliku da saznate njihova iskustva i savete primenjive za razvoj poslovanja vaše kompanije. Ponesite vizitkarte kako biste ih razmenili sa što više prisutnih a dobro raspoloženje i pozitivna energija su zagarantovani.

big-img-1442164859-55f5b07b3fea7-1870Restoran Azzaro Red Club i Business Cafe dočekaće Vas sa pićem dobrodošlice uključenim u cenu ulaznice a ljubazno osoblje uslužiti ukoliko želite da uživate u dodatnoj ponudi pića i lepom ambijentu.

Napomena:

 Molimo Vas da  nam, radi što bolje organizacije i umrežavanja prisutnih, po kupljenoj ulazniciobavezno javite mejlom ime i prezime osobe koje će prisustvovati dogadjaju, kao i ime kompanije  iz koje dolazite (ako ste zaposleni) na adresu rezervacije@businesscafers.com.

Preporučujemo dolazak min 15-20 min pre početka (18h)  radi registracije.

Kako do ulaznice:

 Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – ličnim dolaskom ili plaćanjem online platnim karticama, zatim, u pošti ili banci opštom uplatnicom ili preko računa firme (za plaćanje preko firme potrebno je poslati zahtev na office@eventim.rs).
Ulaznice se mogu preuzeti na prodajnom mestu Eventima, na željenoj adresi putem kurirske službe ili se mogu odštampati kod kuće odabirom opcije Print@home.

Ovako je bilo 2.jula 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.