Najave Srbija

4. Belgrade Venture Forum u znaku susreta inovativnih ljudi i investitora

BgVFČetvrti Belgrade Venture Forum održaće se od 12. do 14. novembra u hotelu Crowne Plaza, u Beogradu, a okupiće preko 400 inovativnih preduzetnika u regionu, investitora, govornika i učesnika iz svih krajeva sveta. Ovo je najveći investicioni forum u regionu posvećen promociji preduzetništva i investiranja u inovativne kompanije i napredne ideje. Brojni uspešni tehnološki projekti i sve veći broj zainteresovanih investitora se iz godine u godinu povećava, a Belgrade Venture Forum je pravo mesto za sve koji su zainteresovani da uvećaju svoj kapital, da pronađu dobre projekte za ulaganje, da kreiraju nova partnerstva, pronađu investitore, započnu nove uspešne poslovne priče i ojačaju svoju poslovnu mrežu. Ove godine preko 70 investitora biće spremno da uloži od 25.000€ do više od 1.000.000€ po kompaniji.

Organizatori ovog Foruma već godinama sarađuju sa najvećim domaćim i svetskim institucijama, kompanijama i organizacijama kao što su Microsoft, IBM, Erste banka, a dešavanje je podržano i od strane Ministarstva privrede, Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva rudarstva i energetike.

Detalje o govornicima, investitorima i mogućnosti prijavljivanja za učešće možete pronaći OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.