Najave Crna Gora Srbija

Brajan Solis jedan od govornika na Spark.me konferenciji

Brajan Solis (Brian Solis), jedan od najpoznatijih svjetskih marketing stručnjaka, analitičar i autor najprodavanijih biznis i marketing knjiga, ključni je govornik ovogodišnje Spark.me konferencije. Informaciju je potvrdio organizacioni tim konferencije koja se u manje od četiri godine pozicionirala među najznačajnije biznis i marketing događaje ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi.

Solis dolazi iz San Franciska i glavni je analitičar u konsultantskoj kući Altimeter Group koja se bavi istraživanjima u oblasti novih tehnologija, društvenih medija i privatnosti podataka na Internetu. U fokusu Solisovih istraživanja je uticaj digitalnih tehnologija na pojedinca, organizacije kao i razvoj društva u cjelini. Solis sarađuje sa vodećim globalnim brendovima, izvršnim direktorima najvećih svjetskih kompanija, poznatim ličnostima i startapovima kako bi im pomogao da razviju inovativne poslovne strategije i da budu predvodnici digitalne revolucije.

Solis je autor nekoliko bestselera na temu uticaja novih tehnologija na budućnost biznisa, među kojima su “What’s the Future of Business”, “The End of Business as Usual” i “Engage”. Njegova poslednja knjiga, “X: The Experience When Business Meets Design”, predstavlja iskustvo (doživljaj) kupca kao novi, ključni, faktor u izgradnji brenda i kreiranju lojalnih klijenata. Solis je priznati i veoma traženi međunarodni govornik koji svoju viziju i iskustvo dijeli na konferencijama i događajima širom svijeta.

Brian Solis - Photo 6

Solisovi članci se redovno pojavljuju u vodećim svjetskim časopisima na temu marketinga i vođenja biznisa, kao što su Ad Age, Forbes, Wired i VentureBeat. Njegov blog se smatra jednim od vodećih marketing i poslovnih blogova na svijetu. Solis vodi Revolution, popularni onlajn video serijal koji se bavi trendovima i najboljim praksama iz oblasti tehnologije, u kojem je imao priliku da ugosti poznate ljude iz svijeta bisnisa, sporta i medija, kao što su Kejti Kurik (Katie Couric), Mark Barnet (Mark Burnett), Šakil Onil (Shaquille O’Neal), Bili Korgan (Billy Corgan), i Gaj Kavasaki (Guy Kawasaki).

Ovo je prvi put da se Brajan Solis pojavljuje kao predavač na nekoj konferenciji u regionu, pa organizator poziva sve zainteresovane da kupe svoju kartu na vrijeme. Karte je već kupilo preko 350 ljudi iz 17 država širom svijeta. Cijena karte za konferenciju Spark.me iznosi 250€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima, i moguće ju je nabaviti na zvaničnom sajtu konferencije, www.spark.me. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji i potvrđenim predavačima možete saznati na zvaničnom sajtu konferencije, Facebook stranici i Twitter profilu.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.