Najave Srbija

Učite od najboljih na 3. Marketing Summit Belgrade događaju

Treći po redu Marketing Summit Belgrade održaće se 19. maja u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, u organizaciji InStore magazina i Poslovne Akademije Finance. Cilj ovog događanja je da postane najveće regionalno godišnje okupljanje svih koji se bave marketingom u kompanijama i institucijama. Konferencija je namenjena direktorima marketinga, marketing menadžerima, menedžerima kategorija, brend menedžerima, marketing agencijama, stručnjacima iz oblasti marketinga i svima onima koji žele da unaprede svoj marketing.

Dostupnost informacija nikada nije bila veća. Kupci su postali racionalniji, dok su se psihološki faktori nesigurnosti odrazili na promene kupovnih navika. Kupac razmišlja i fokusira se na traženje najpovoljnije cene. Postao je zahtevniji i uvek želi više i bolje. Sve to predstavlja izazov za marketing. Naši proizvodi i usluge, naši brendovi moraju da budu drugačiji, a ta diferencijacija sada je mnogo veća i zahtevnija od one u prošlosti. Kupci i potrošači traže veću vrednost za svoj novac. Sve manje veruju trikovima oglašavanja. Današnji kupac nikad nije bio bolje informisan. Prilikom kupovine upoređuje cene brendova po čitavom svetu, a preko društvenih mreža lako dolazi do informacija o lošim iskustvima. Konkurencija više nije lokalna nego globalna. Kompanije se na lokalnim tržištima takmiče sa svetskim brendovima.

Zbog prethodno navedenog, ovogodišnji program MSB2016 biće fokusiran na diferencijaciju, dodatnu vrednost za kupca i globalni nastup. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa primerima dobre prakse o tome kako se zaista razlikovati na tržištima, kako kupcu pružiti dodatnu vrednost i kako osvajati globalana tržišta. Osim toga, ovo je idealna prilika da se sazna kako to rade lokalne, regionalne i globalne firme sa svojim brendovima, i da se razmene iskustva sa njima.

Ovogodišnji program uključuje 4 panela i više od 12 prezentacija na kojima će se diskutovati o tome kako kreirati marketing strategiju koja pobeđuje, kako zaista iskoristiti mogućnosti digitalne tehnologije, na koji način tržišni lideri stvaraju dodatnu vrednost, mislite globalno – uspešne strategije za internacionalizaciju brenda…

Prateći program i informacije o kotizacijama i prijavi možete pronaći OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.