Najave Srbija

Startaperi ne propustite ovogodišnju Spark.me konferenciju, jer dolazi Dejv Hejns!

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime novog potvrđenog govornika. U pitanju je Dejv Hejns (Dave Haynes), član investicionog tima Seedcampa, fonda sa sedištem u Londonu specijalizovanog za prvu rundu investiranja u startapove.

Seedcamp je fond specijalizovan za prvu rundu investiranja u startapove (investiranje u “pre-seed“ i „seed“ fazama), koji startapovima koji žele da se takmiče na globalnom nivou nudi do 200 hiljada eura kapitala, kao i podršku kako bi ostvarili eksponencijalni rast. Kao član investicionog tima Seedcampa, Hejnsov zadatak je da pronalazi nove startapove koji bi bili zanimljivi fondu, kao i da pruža podršku preko 200 kompanija koje se nalaze u njihovom portfoliju, među kojima su Transferwise, Property Partner, Revolut, kao i dva startapa iz Srbije, TruckTrack (pobjednik Spark.me startap takmičenja u 2013. godini) i Buildcon.

Osim velikog iskustva u ulozi investitora, Hejns ima i značajno iskustvo u vođenju i operativnom radu sa startapovima. Postao je član SoundCloud tima, berlinskog startapa koji omogućava korisnicima da objavljuju, dele i promovišu svoje zvučne zapise, ubrzo nakon njegovog osnivanja. Tom prilikom je pomogao kompaniji da postane vodeća onlajn platforma za distribuciju audio zapisa na svetu, sa 250 miliona korisnika na mesečnom nivou.

Dave Haynes - Profile

Ranije potvrđeni Spark.me predavači su Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Eni Mašon (bivša agentica MI5, britanske domaće kontraobavještajne i bezbjednosne agencije), Danica Kombol (izvršna direktorka Everywhere Agency, američke marketinške agencije specijalizovane za društvene medije i rad sa uticajnim onlajn korisnicima), Marvin Liao (partner u jednom od najpoznatijih američkih startup akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline), Skot Morison (bivši direktor marketinga u kompanijama Diesel, Levi’s i Activision) i Veronika Belmont (internet zvijezda iz San Franciska i savjetnica brojnih startapova, koja ima više od 1,7 miliona pratilaca na Tviteru).

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator konferencije je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Puna cena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je u toku promotivna ponuda koja traje do 11. aprila, i koja svim zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po ceni od 150€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Više informacija možete pronaći OVDE.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.