Najave Crna Gora Srbija

Marvin Liao, investitor iz Silicijumske doline, govornik na Spark.me konferenciji

Marvin Liao, partner u jednom od najpoznatijih američkih startup akceleratora, 500 Startups iz Silicijumske doline, govornik je na jednoj od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, objavio je organizacioni tim konferencije.

Liao je proveo više od 10 godina u jednom od najpopularnijih veb portala na svetu, Yahoo!, gdje je stekao dragoceno iskustvo radeći na brojnim pozicijama u različitim sektorima – od prodaje, preko razvoja, do marketinga. Liao je član borda direktora i savetodavnog borda brojnih tehnoloških kompanija, a angažovan je kao mentor u nekoliko startup akceleratorskih programa u Evropi, Aziji, Izraelu i SAD.

U toku je takmičenje za zvanične blogere Spark.me konferencije. Za razliku od prethodnih godina, blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

Sve što je potrebno da bi se bloger prijavio za takmičenje je da napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu „Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji?“, da ga podeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe i da popuni prijavu na sajtu konferencije. Rok za prijavu je 28. februar. Spisak odabranih zvaničnih blogera biće 15. marta objavljen na sajtu Spark.me konferencije.

DigitalK 2015, 22 May 2015, Sofia, Bulgaria. Image ©Dan Taylor/Heisenberg Media - http://www.heisenbergmedia.com/
DigitalK 2015, 22 May 2015, Sofia, Bulgaria. Image ©Dan Taylor/Heisenberg Media – http://www.heisenbergmedia.com/

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija doMEn d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena. Reč je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da im pomogne da unaprede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Puna cena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali je u toku posebna promocija koja svim zainteresovanima omogućava da svoju kartu nabave po ceni od 120€, odnosno 60€ ukoliko se radi o studentskim kartama. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine. Promotivna cena karata će trajeti do 13. marta a karte se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, u organizaciji kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Twitter profilu.

About the author

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.