Najave Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Ekskluzivno: 14 muškaraca iz Britanije se suočava sa borbom za goli život!

U ultimativnom eksperimentu preživljavanja, Ber Grils će ostaviti 14 muškaraca iz Britanije na zabačenom pustom ostrvu u Pacifiku, a kod sebe će imati samo odeću u kojoj su i osnovne alate. Biće potpuno sami i kompletno snimanje obaviće između sebe.  Ovog puta izazov preživljavanja biće teži i duži nego ikada ranije, a oni će pokušati potpuno sami da prežive šest nedelja u vrhuncu sezone tropskih oluja.

The Island with Bear Grylls UK Season 2_High-Res_IMG01

Od samog početka suočavaju se sa borbom za goli život, pošto ih, zbog jakih struja pacifičkog okeana, Ber ostavlja 75 metara daleko od ostrva. Neće imati izbora nego da skoče sa broda i očajnički plivaju kroz opake talase ka surovoj, kamenitoj obali.

Kada ih Ber napusti, ovih 14 muškaraca ostaju prepušteni sami sebi. Na samo tri sata do zalaska sunca, oni moraju da nađu sigurno mesto što dalje od smrtonosnih škorpija, zmija i kajmanskih krokodila, gde bi proveli svoju prvu noć.

Već izmorene, sa samo nešto hrane i pića, zlokobne tropske oluje će ih neprestano obeshrabrivati. Ostrvo ne uzima zatvorenike, pa će sama surova realnost preživljavanja ubrzo dovesti grupu do tačke pucanja.

Za manje od jedne nedelje skoro da su probili krajnje granice ljudske izdržljivosti, a zbog žestoke svađe na ostrvu nekoliko muškaraca preti da će ga napustiti.

Na drugom ostrvu u Pacifiku, kao Berov drugi eksperiment, 14 Britanki vodi svoju bitku protiv prirode. Da li će fizička ili mentalna snaga prevagnuti?

Premijera: Utorak, 23.februara u 22h na Discovery kanalu.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.