Najave Crna Gora

Poznata prva imena na Sea Dance festivalu na Jazu

Iako 2016. godina još uvijek nije počela u Crnoj Gori se već odavno radi na pripremama za novi sea Dance. Tako su konačno poznata i prva imena koja će se pojaviti na festivalu. Lost Frequencies, Zomboy i Andy C su već potvrđeni.

Belgijski DJ i producent Lost Frequencies, tvorac dva najveća ljetnja hita „Are you with me“ i „Reality“, koji su pokorili gotovo sve svjetske top liste, otvoriće treći Sea Dance festival uz specijalni „sunset“ nastup 14. jula na Dance Paradise bini. U pitanju su hitovi koji zajedno bilježe preko 200 miliona YouTube pregleda, i nalaze se među deset najslušanijih.

„Uz šum talasa na Jazu, obavezni zalazak sunca i prve večernje boje Jadrana, festivalski fanovi uživaće u plesnom nastupu za pamćenje u jedinstvenoj festivalskoj avanturi“, najavili su iz organizacije Sea Dance-a.

„Otac drum and bass pokreta“, Andy C premijerno će nastupiti u Crnoj Gori, 15. jula na glavnoj bini festivala. Andy C je redovno biran od strane publike, već šestu godinu za redom, za najboljeg svjetskog drum and bass DJ-a. Njegova muzika inspirisala je i uticala na neke od najistaknutnijih predstavnika žanra kao što su LTJ Bukem, Goldie, Chase & Status, Sub Focus i Wilkinson, dok su mnogi  od njih izdali svoje albume i singlove za vodeću drum and bass etiketu, RAM Records, čiji je osnivač upravo Andy C.

Jedan od vodećih svjetskih dubstep DJ i producent Zomboy, po mnogima jedini pravi naslednik Skrillexa, predstaviće se publici na Jazu 16. jula na glavnoj bini Sea Dance-a, za euforičnu festivalsku završnicu.

„Nakon sjajnog albuma „Resurected“ kojim je očarao milione fanova i svjetsku muzičku kritiku, ovaj 25-godišnji miks virtuoz iz Engleske obišao je neke od najvećih muzičkih festivala širom svijeta. Konstantno razvijajući jedinstven zvuk, Zomboy je imao priliku da sarađuje na remiksima velikih zvijezda među kojima su DJ Fresh i Flux Pavilion, i naravno Skrillex!“, najavljuju iz Sea Dance-a.

Ono što je još bolja vijest jeste da je u toku novogodišnja akcija i ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura. Ovo je cijena sa 70 odsto popusta u odnosu na finalnu i dostupna je samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu  (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija o novogodišnjoj ponudi kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivalawww.seadancefestival.me.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.