Najave Srbija

10. NetWorking Day – Poslovni susreti

Savremeni poljoprivrednici – uspešni preduzetnici

U četvratak 18. maja u Beogradu će biti održani još jedni Nertworking Day – Poslovni susreti namenjeni podsticanju preduzetništva, povezivanju preduzetnika i svih ostalih zainteresovanih za nove poslovne prilike, razmenu znanja i iskustava.

Prateći trendove i sve veći porast interesovanja za agrobiznis i organsku proizvodnju,  kao i potrebu da se u ovoj oblasti široj javnosti ponudi više informacija,  Irena Lalić, organizator i osnivač projekta, pozvala je u goste predstavnika Privredne Komore Srbije, Veljka Jovanovića iz Centra za organsku proizvodnju а o svom iskustvu i početnim koracima u preduduzetništvu govoriće:

Đurađa Caranović, iz Beograda; zahvaljujući hrabroj odluci učinio je veliki preokret u svom poslu i životu i iz udobne bankarske fotelje, pokrenuo proizvodnju premium organske hrane u Srbiji uposlivši tako mnoge domaće poljoprivrednike kao kooperante. Informacije o tome kako je prevazišao barijere i uspeo da realizuje svoj plan uprkos svemu, i kako sada unapređuje proizvodnju premium organske hrane u Srbiji, Đurađ će rado podeliti sa posetiocima NetWorking Day-a.

  1. maj, 2017, 18h, Azzaro Red Club, Bul.Milutina Milankovića 136a, Novi Beograd

Ljiljana Petrović, iz Niša; nekada estradni menadžer a sada vlasnica plantaže lavande na Suvoj  planini. Pored svoje plantaže i destilerije za organsku proizvodnju eteričnog ulja, Ljiljana pomaže i drugima u pokretanju proizvodnje ove biljke koja se veoma uspešno uzgaja na jugu Srbije. Napustila je gradski način života i potpuno se posvetila prirodi.

Vladimir i Sanja Đorđević iz Kragujevca; on je pravnik i dramski pisac a ona pejzažni arhitekta sa karijerom van Srbije. Vlada i Sanja su napustili rodni Kragujevac, preselili se u obližnje selo, otpočeli uzgoj koza i proizvodnju kozijeg sira. Povratkom na ‘dedovinu’ započeli su novu etapu svog života i postali uspešni preduzetnici.

Ukoliko želite da čujete kako su doneli odluke i drastično promenili svoj život, okrenuli se prirodi i raspoloživim resursima i u tome uspeli, budite deo NetWorking Day – Poslovnih susreta u Beogradu, 18.maja u restoranu Azzaro Red Club, Bul. Milutina Milankovića 136a s početkom u 18h i upoznajte goste kao i sve ostale posetioce događaja.

Kotizacija je 1.000 din uz standarno,  jedno piće gratis (sok, kafa, čaj). Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima i online i preko sajta www.konferencije.rs

Preporuka organizatora je da se nakon nabavke ulaznice, popuni formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku http://www.networkingday.rs/prijava  jer  nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.  

NetWorking Day – Poslovne susrete podržava Privredna komora Srbije a nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe generale banka.

     Šta je to NetWorking Day?
Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

     Kome je namenjen?
Svim zainteresovanim za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla.

Kako izgleda sam događaj pogledajte ovde

Više informacija na www.networkingday.rs

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.