Kultura Pozorišta Srbija

Premijera dečje predstave „Mali princ“ u Akademiji 28

„Mali princ“ je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Glavni akter je dečak koji se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do njih. Međutim, nakon što privuče pažnju roditelja i kada se konačno oni zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo.
Ova razigrana dramatizacija „Malog princa“ naučiće decu da vredniju prijateljstvo i ljubav – a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo,a upravo su ti trenutci-male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život
Tokom premijere ove predstave, koja je zakazana za 30. septembar, sa početkom u 16 časova, pozorišna trupa U.R.A. u saradnji sa  „Centrom razvoja životnih vrednosti“ pripremila je niz akcija, a deo prihoda biće doniran i Svratištu za decu u Beogradu:
– kupovinom karte za premijeru dobijate 10  posto popusta za predstavu “ Dar“- pozorišne trupe U.R.A,
– karta za premijeru svakom roditelju donosi besplatno uvodno predavanje u Školi roditeljstva u okviru „Centra za razvoj životnih veština“ i
– 3 najbolja dečija rada na temu „Da li da odrastem?“ dobijaju tri puta po dve besplatne karte za premijeru, a imena dobitnika biće objavljena na stranici pozorišne trupe U.R.A.

About the author

Avatar

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.