Kultura Srbija

Predstava Voz gostuje u Kanadi!

Dvojac predstave Voz, rađene prema romanu Kormaka Makartija, Voja Brajović i Sergej Trifunović, gostovaće u septembru u Kanadi. Publika u Torontu biće u prilici da pogleda predstavu 22. i 23. ceptembra, u Izabel Bader Teatru, a u Kičeneru 25. ceptembra u Redžistri Teatru.


U Kanadi će u organizaciji sistema „Entertejment“ tamošnja publika videti predstavu koja otvara mnoga važna pitanja i nove poglede na njih, predstavu koja prikazuje glumački talenat, veštinu i posvećenost u pravom svetlu.

Predstava koja je nakon premijere 24. oktobra 2015. izvedena na značajnim festivalima u zemlji i regionu i osvojila brojne nagrade – u Rijeci, na Cetinju, u Nikšiću, Sarajevu, Aleksincu, Minhenu, u junu ove godine je uspešno izvedena i pred londonskom publikom.

„Jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč” – istakao je Voja Brajović radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi.

„Ovo nije pozorišna predstava. Ovo je nešto sa čime ćemo se svi mi, sudarati do kraja života, tog voza bez konduktera, kome se početna, krajnja i usputne stanice, ne mogu znati” – rekao je glumac Sergej Trifunović pripremajući predstavu.

Više informacija o mestu izvođenja predstave, cenama i načinu kupovine karata možete pronaći na sledećem linku http://www.systementertainment.com/new/voz/

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.